Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την άλλη Πέμπτη

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου την άλλη Πέμπτη

Δύο συνεδριάσεις, μία τακτική και μία ειδική, του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου προγραμματίσθηκαν για την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Πρώτη θα διεξαχθεί η ειδική συνεδρίαση στις 4.00 το απόγευμα με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022 της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2022. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Αμέσως μετά, στις 6.00, θα ξεκινήσει η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μεταξύ άλλων θεμάτων είναι και η 6η αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το οικονομικό έτος 2021 και η έγκριση της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας για το γ’ τρίμηνο του 2021.

Τέλος, αναμένεται να συζητηθεί η γνωμοδότηση του Συμβουλίου επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Περιφερειακού Σχεδίου για την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.