Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικης βιτρίνας με χρηματικό έπαθλο

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικης βιτρίνας με χρηματικό έπαθλο

«Εικόνες Χριστουγέννων» ονομάζεται ο διαγωνισμός βιτρίνας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, μέσω του Facebook, με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της κοινωφελούς επιχείρησης «Φάρις».

«Διανύουμε παράξενες μέρες….

Τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από ομορφιά, χαρά και αισιοδοξία.

Τα καταστήματά μας είναι ήδη στολισμένα ώστε να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στο αγοραστικό κοινό της πόλης μας» εξηγούν το πνεύμα της πρωτοβουλίας οι διοργανωτές, προσθέτοντας και ότι η προσπάθεια θα ανταμειφθεί, καθώς προβλέπονται έπαθλα 250, 150 ευρώ και 100 ευρώ για τις βιτρίνες που θα διακριθούν.

Κριτές θα είναι οι Παναγιώτης Λαμπρινίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής της ΦΑΡΙΣ, Δήμητρα Κοτταρίδη, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Σαραντόπουλος, διακοσμητής, Robert Ζερβός, φωτογράφος και Μαρία Ασημακοπούλου, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου, ενώ την απονομή θα κάνει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να διαγωνιστούν θα πρέπει να δημοσιεύσουν 2 φωτογραφίες από το στολισμένο κατάστημά τους κάτω από τη φεϊσμπουκική εκδήλωση του διαγωνισμού, όπου υπάρχουν και αναλυτικότερες οδηγίες. Η δράση θα διαρκέσει έως τα Χριστούγεννα (25/12, 10 μ.μ.).