Μεσσηνία: «Έβρεξε» πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – Υπεράριθμους σε μπαρ και έλλειψη πιστοποιητικών

Μεσσηνία: «Έβρεξε» πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – Υπεράριθμους σε μπαρ και έλλειψη πιστοποιητικών

Καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα συνεχισθούν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και των υπόλοιπων ελεγκτικών μηχανισμών για την τήρηση των μέτρων που έχουν εφαρμοσθεί κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων στη Μεσσηνία επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας, ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζομένους καταστημάτων.

Την παραμονή των Χριστουγέννων στη Μεσσηνία επιβλήθηκαν άλλα τρία πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας, ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από πελάτες καταστημάτων.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, σε επίπεδο Περιφέρειας, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις σε καταστήματα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και μια παράβαση των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτη καταστήματος.

Τέλος, την Κυριακή στη Μεσσηνία βεβαιώθηκαν τρία πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας. Παράλληλα, βεβαιώθηκε παράβαση σε καφενείο στη Θουρία για είσοδο και παραμονή στο χώρο του πελατών χωρίς πιστοποιητικό και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας, ενώ βεβαιώθηκαν και δύο πρόστιμα σε πελάτες για είσοδο στο κατάστημα χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό. Επίσης, σε μπαρ στα Φιλιατρά επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους θαμώνες.

Σε επίπεδο Περιφέρειας την Κυριακή βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από εργαζομένους και πελάτη καταστήματος και μια παράβαση σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.
Β.Β.