Ακούραστα θα προσπαθήσω να βελτιωθούν οι δομές και οι παρεχόμενες υπηρεσίας Υγείας

Ακούραστα θα προσπαθήσω να βελτιωθούν οι δομές και οι παρεχόμενες υπηρεσίας Υγείας

Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με όρισε αντιπεριφερειάρχη Υγείας, μία- θεωρώ- κρίσιμη θέση, και λόγω της περιόδου που διανύουμε, με την πανδημία του κορωνοϊού σε εξέλιξη.

Η ανάληψη της τιμητικής θέσης του αντιπεριφερειάρχη Υγείας με γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη και διάθεση για περαιτέρω προσφορά, σε έναν τομέα που γνωρίζω ιδιαίτερα και λόγω του επαγγέλματός μου, ως γιατρού, αλλά και λόγω της προηγούμενης θητείας μου, ως εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υπόσχομαι να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα και να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στο χώρο της Υγείας, βάσει πάντα των περιθωρίων που υπάρχουν, αφού οι κύριες αρμοδιότητες δεν ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ Βαθμού, αλλά στην κυβέρνηση.

Ευχαριστώ θερμά, όμως, και τους κατοίκους της Μεσσηνίας, που με την επιλογή τους στο πρόσωπό μου και στις εκλογές του 2019 με έφεραν στο σημείο που είμαι σήμερα.

Ακούραστα, αλλά και διεκδικητικά, θα προσπαθήσω όλο το διάστημα που θα έχω τη θέση του αντιπεριφερειάρχη να βοηθήσω το χώρο της Υγείας, για να βελτιωθούν οι δομές και οι παρεχόμενες υπηρεσίες για όλους τους πολίτες.

Άλλωστε, η πανδημία μάς έδειξε για μία ακόμα φορά πως το αγαθό της Υγείας είναι το μεγαλύτερο για τον άνθρωπο και πρέπει καθημερινά να παλεύουμε για αυτό.

Του Άγγελου Χρονά