Για την έκτη νίκη σήμερα με Ναυπακτιακό Αστέρα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Για την έκτη νίκη σήμερα με Ναυπακτιακό Αστέρα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση (έπειτα από 25 ημέρες) για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς σήμερα θα διεξαχθούν οι συναντήσεις της 14ης αγωνιστικής (πρεμιέρα στο β΄ γύρο) για τον 4ο Όμιλο.

Η πολυήμερη απραξία οφειλόταν στη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και την αναβολή για μία εβδομάδα  κατόπιν απόφασης της ΕΠΟ εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στην λόγω κατηγορία, ΑΟ Διαβολιτσίου, κάνει αξιόλογη πορεία  και έχει βάλει τις βάσεις για μία άνετη παραμονή. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, στοχεύοντας στην έκτη νίκη του (και πέμπτη εντός έδρας) για να πλησιάσει το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος, έχουν ορισμένα καινούρια πρόσωπα στη διάθεσή τους (Δήμος Καρύδης, Σίντι Χότζα, Βαγγέλης Καπατσώρης αποτελούν χειμερινά μετεγγραφικά αποκτήματα) και δεν αποκλείεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε κάποιον εξ αυτών.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου και σ’ αυτή την εντός έδρας συνάντηση ευελπιστεί σε θερμή  συμπαράσταση από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής.

Στο ματς του α΄ γύρου, που διεξήχθη στο Στάδιο Ναυπάκτου «Παπαχαραλάμπειο» οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3.

Την αυριανή συνάντηση έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Τσούκας και Μάριος Γεωργόπουλος από την  ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Διονύσιος Γιαννόπουλος από την ΕΠΣ Ηλείας.

Ενίσχυση στον «άσο» με Βαγγέλη Καπατσώρη
Στο μεταξύ, στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Βαγγέλη Καπατσώρη (αποχώρησε πρόσφατα από τη Σαντορίνη, ενώ παλιότερα υπερασπίστηκε την εστία του Παμίσου Μεσσήνης, του ΑΟ Διαβολιτσίου και άλλων ομάδων), προχώρησε ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Ο Καπατσώρης είναι το τρίτο χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου (προηγήθηκαν οι Δήμος Καρύδης και Σίντι Χότζα).

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Διαβολιτσίου για τη μετεγγραφή του Βαγγέλη Καπατσώρη, αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την επιστροφή του Βαγγέλη Καπατσώρη στον ΑΟ Διαβολιτσίου από τη Σαντορίνη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Βαγγέλη, τον ξέρουμε και μας ξέρει. Σε καλωσορίζουμε Βαγγέλη στην οικογένεια του ΑΟ Διαβολιτσίου. Καλή επιτυχία με υγεία».

Το υπόλοιποι πρόγραμμα του 4ου Ομίλου
Τα υπόλοιπα ματς της 14ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, είναι τα εξής:

Κυριακή 16 Ιανουαρίου – 3.00 μ.μ.

Αίαντας Γαστούνης – Εθνικός Σκουλικάδου

Τηλυκράτης Λευκάδας – Διαγόρας Βραχνέικων

Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Άρτας.

Ρεπό: Παναγρινιακός, ΠΑΟ Βάρδας

Ο αγώνας Παναχαϊκής – Αχέροντα Καναλακίου αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον Αχέροντα Καναλακίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγώνες)

1.Τηλυκράτης Λευκάδας 23-6  28

2. Παναχαϊκή 22-7  25

3. Αχέρων Καναλακίου  17-10  20

4.Ναυπακτιακός Αστέρας 16-10       19

5.ΑΟ Διαβολιτσίου 20-15                17

-. Διαγόρας Βραχνέικων 14-10 17 

7. Αίαντας Γαστούνης 15-13    16

8.ΠΑΟ Βάρδας        7-10 14

9.  Εθνικός Σκουλικάδου 10-15        13

10. Αναγέννηση Άρτας 11-16     12

-.Παναγρινιακός 6-9        12

12. Παναιγιάλειος 9-15    8

– Ο Αμβρακικός Λουτρού αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

– Εκκρεμεί το ματς ΑΟ Διαβολιτσίου – Εθνικού Σκουλικάδου.