Δήμος Καλαμάτας: Οι Πρόεδροι-αντιπρόεδροι στις δημοτικές επιχειρήσεις και τα άλλα νομικά πρόσωπα

Δήμος Καλαμάτας: Οι Πρόεδροι-αντιπρόεδροι στις δημοτικές επιχειρήσεις και τα άλλα νομικά πρόσωπα

Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δημοτικών επιχειρήσεων και των υπόλοιπων νομικών προσώπων εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στην τελευταία του συνεδρίαση.

Τους δε προέδρους των νομικών προσώπων είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος από τα μέσα της εβδομάδας.

Στη ΔΕΥΑΚ, λοιπόν, πρόεδρος αναλαμβάνει ο ίδιος ο δήμαρχος και αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, συνεργαζόμενος εκπρόσωπος παράταξης της μειοψηφίας με την παράταξη του δημάρχου.

Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο πρόεδρος αναλαμβάνει ο Μιχάλης Αντωνόπουλος και αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Κριτσωτάκης.

Στον Αθλητικό Φορέα πρόεδρος παραμένει ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βασιλόπουλος και αντιπρόεδρος αναλαμβάνει η Παναγιώτα Βασιλοπούλου.

Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόεδρος παραμένει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλος Κλάδης και αντιπρόεδρος ο Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος.

Στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόεδρος αναλαμβάνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Δούβας και αντιπρόεδρος ο Ηλίας Γυφτέας.

Στη «Φάρις» πρόεδρος παραμένει ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Δρούγας και αντιπρόεδρος αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Μπετιχαβά.

Στον Διοκλή πρόεδρος αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης και αντιπρόεδρος ο Πέτρος Τσώλης.

Στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας παραμένουν ασκώντας καθήκοντα προέδρου και αντιπροέδρου ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας, Παναγιώτης Λύρας και ο Δημήτρης Τσαλίκης αντίστοιχα.