EdYOUfest 2022: Ένα διεθνές φεστιβάλ με καλαματιανή παρουσία

EdYOUfest 2022: Ένα διεθνές φεστιβάλ  με καλαματιανή παρουσία

Ο EdYOUfest, όπως συνηγορούν και τα αρχικά του στα αγγλικά, είναι ένα διεθνές φεστιβάλ-συνέδριο για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την αγγλική γλώσσα (TEFL / TESOL) ανά τον κόσμο.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται σε ένα διαφορετικό μέρος με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να μοιράσουν γνώσεις, εμπειρίες και πρακτικές με συναδέλφους από όλο τον κόσμο και με συμμετοχές πάνω από 46 διαφορετικών χωρών.

Το EdYOUfest 2022, σύμφωνα με την ιστοσελίδα the best.gr, μετά δύο χρόνια – λόγω πανδημίας – γίνεται και πάλι δια ζώσης στο Τράπανι της Σικελίας από 21-25 Αυγούστου, με τρεις ελληνικές παρουσίες, τη διακεκριμένη εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Τίνα Κωνσταντοπούλου (Καλαμάτα), την Αννίτα Μανετάκη- φροντιστηριούχο / εκπαιδευτικό (Αθήνα) και τον Δημήτριο Κουνιάκη – φροντιστηριούχο / εκπαιδευτικό (Πάτρα).

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Δημήτριος Κουνιάκης, στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού του προγράμματος (MA in TESOL – Staffordshire University και Unicert College), ήταν πέρυσι μαθητής της Τίνας Κωνσταντοπούλου, που είναι καθηγήτρια στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα.