Και ο Βασίλης Καραγκούνης στη …φαρέτρα της Καλαμάτας

Και ο Βασίλης Καραγκούνης στη …φαρέτρα της Καλαμάτας

Με την απόκτηση και την επίσημη ανακοίνωση του Βασίλη Κατραγκούνη η Καλαμάτα ζευγάρωσε τις μετεγγραφές της στο διάστημα κατά το οποίο ανέλαβε εκ νέου τα ηνία της ηγεσίας ο Νίκος Αναστόπουλος. «Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία παραγωγική χρονιά στην ομάδα μας. Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας» αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ για τον 28χρονο μεσοαμυντικός (τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στη Γεωργία, στην Κύπρο, στον Πλατανιά και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκη).

Είχε προηγηθεί ο ερχομός του 32χρονου Γκανέζου αμυντικού (προηγούμενη ομάδα ο Ηρόδοτος), Μαρκ Ασίγκμπα, ο οποίος μάλιστα ήταν στην αποστολή για τον νικηφόρο αγώνα κυπέλλου με την Προοδευτική (1-0) και παρά λίγο να μπει αλλαγή στο τέλος στη θέση του Λουπάνο (συνέχισε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα μετά από μια φάση που φάνηκε να τραυματίζεται).

Όπως είναι φυσικό, η πρόκριση στο Κύπελλο έχει φέρει ευφορία στις τάξεις της Καλαμάτας. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Τετάρτης ο προπονητής των «μελανολεύκων», Νίκος Αναστόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σημαντική επιτυχία που σήμανε και το νικηφόρο ξεκίνημα στη σαιζόν, αλλά και για την εμφάνιση ιδιαίτερα στο β’ μέρος. Ο ίδιος περιέγραψε ως δίκαιη την πρόκριση, καθώς, όπως ανέφερε, μπορεί η Προοδευτική να είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος η τοπική μας ομάδας έπαιξε πολύ δυνατά, ευτύχισε να σκοράρει στο 51’ με τον Βασιλόγιαννη, ελέγχοντας τη ροή του αγώνα και δημιουργώντας κι άλλες κλασικές φάσεις για να πετύχει κι άλλο γκολ. Ο κ. Αναστόπουλος υπενθύμισε πάντως ότι πρώτος στόχος δεν είναι το Κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα της Super League 2, για το οποίο συνεχίζεται η προετοιμασία προκειμένου η Καλαμάτα να φτάσει το 100% των δυνατοτήτων της.

Από την πλευρά του, ο «χρυσός σκόρερ», Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ανέφερε ότι η πρόκριση και η παρουσία των φιλάθλων αποτελούν ώθηση και κίνητρα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του για να εκπληρώσουν τους στόχους της ομάδας, η οποία μεγαλώνει και γίνεται καλύτερη μέρα με την ημέρα, αξιοποιώντας το εξαιρετικό δυναμικό ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Διευκρινήσεις για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας
H ΠΑΕ Καλαμάτα, με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Φραντζή Αμβρόσιου 14, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-17.00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο: 27211 81356.