Σούπερ ματς Καλαμάτα-Παναιτωλικός σήμερα στο Στάδιο

Σούπερ ματς Καλαμάτα-Παναιτωλικός σήμερα στο Στάδιο

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League 2 να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως το Κύπελλο Ελλάδος δίνει την ευκαιρία για δράση στην Καλαμάτα και τους φιλάθλους της.

Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 5η φάση θα ξεκινήσει σήμερα στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και παρ’ ότι ο αντίπαλος είναι μια ήδη φορμαρισμένη ομάδα που προέρχεται από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι «μελανόλευκοι» θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για την πρόκριση.

Σε αυτή την προσπάθεια ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τάτο και Μοζέρ, ενώ λόγω ασθένειας θα απουσιάσει ο Μαβινγκά.

Με καλή ψυχολογία από το θετικό ξεκίνημα στον πρώτο επίσημο αγώνα και τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Προοδευτική, η Καλαμάτα θα βασιστεί στην αγωνιστική της ποιότητα, στην έδρα και στο ένθερμο κοινό της και ταυτόχρονα στην ανοικτή σε εκπλήξεις παράδοση του θεσμού του Κυπέλλου, αλλά και στην ανάγκη διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού του αντιπάλου.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα (Καρέλης, Νταγκό, Ανέστης), ενώ πρέπει να αντεπεξέλθει στους αλλεπάλληλους αγώνες Κυριακή (στην Τρίπολη με τον Αστέρα)-Τετάρτη (σήμερα με Καλαμάτα) και Σάββατο (θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό).

-Τα εισιτήρια του αγώνα Καλαμάτα-Παναιτωλικός θα διατίθεται και σήμερα από τις 10 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ (Αμβροσίου Φραντζή 14) και στα γκισέ του γηπέδου από τη 13:00, ενώ κοστίζουν 10 και 15 ευρώ (ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας).

-Διαιτητής: Κώστας Περράκης ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών)-Δημήτρης Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος: Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά). Παρατητηρής: Αντωνία Κόκοτου (Αργολίδα).

-Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 3HD.
Χ.Ε.