Καλαμάτα – Παναχαϊκή σήμερα στο Στάδιο για την τρίτη μελανόλευκη νίκη

Καλαμάτα – Παναχαϊκή σήμερα στο Στάδιο για την τρίτη μελανόλευκη νίκη

Αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, μετά την τελευταία προπόνηση της Πέμπτης για το σημερινό πελοποννησιακό ντέρμπι της Super League 2 με την Παναχαϊκή. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας θα ανοίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον Νότιο Όμιλο και η έκβασή της θα καθορίσει έστω και προσωρινά την κορυφή της κατάταξης, καθώς οι δύο ομάδες είναι αήττητες και μοιράζονται την πρωτιά μαζί με τρεις ακόμη αντιπάλους. 

Για την Καλαμάτα το απογευματινό ματς είναι μονόδρομος και όλοι πιστεύουν στη νίκη, που θα «σπάσει» μια άτυπη παράταση με δύο ισοπαλίες στα φιλικά του καλοκαιριού. Παρά το δύσκολο της σημερινής ημέρας που είναι εργάσιμη ο φίλαθλος κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στις κερκίδες, συμβάλλοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα.  

Η Μαύρη Θύελλα δείχνει σε μεγάλη φόρμα, έχοντας περάσει νικηφόρα και από το γήπεδο του Ρέντη την περασμένη Κυριακή κόντρα στην δυναμική και ταχύτατη νεανική ομάδα του Ολυμπιακού Β’. Ο κ. Αναστόπουλος έχει την πολυτέλεια να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα μετά από μήνες συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μοζέρ, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας πέρυσι, αλλά από την αρχή της τρέχουσας σαιζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα προκύψει η 20άδα του σημερινού αγώνα είναι οι: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος και Ασαμόα.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της Παναχαϊκής συμπεριλαμβάνεται ο Καλαματιανός επιθετικός Βαγγέλης Αλεξόπουλος, αλλά και δύο ακόμη πρώην παίκτες της Μαύρης Θύελλας, ο Λυμπέρης Στεργίδης, ο οποίος είναι μάλιστα και αρχηγός και ο Λόρι Κέρι. Αναλυτικότερα οι 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την Καλαμάτα ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι οι: Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Liporace, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Τοπάλ, Θεοδωράκης Δ., Τσακμάκης, Larrea, Λινάρδος, Τσιάρας, Karaklajic Ν., Karaklajic Ρ., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Silva, Carlos Daniel, Αλεξόπουλος, Niltinhio, Κέρη, Μυτίδης, Μαραθωνίτης.

Καραγκούνης: Εμείς στο τέλος οι νικητές…
Ο μεσοεπιθετικό της Καλαμάτας, Βασίλης Καραγκούνης με δηλώσεις του στο facebook των «μελανολεύκων» έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο σκέφτονται όλοι και έχουν δουλέψει γι’ αυτό όλη την εβδομάδα. «Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θέλουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».

«Σφυρίζει» ο Ματσούκας
Ο Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τους Πατρινούς. Όλο το πρόγραμμα και οι ορισμοί διαιτητών για την 3η αγωνιστική της Super League 2 έχουν ως εξής:

Νότιος όμιλος
Παρασκευή 18/11,  15:15 (ΕΡΤ3)
Καλαμάτα-Παναχαϊκή: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Αραβίδης-Τσολακίδης (Αθηνών). 4ος Παπαγεωργακόπουλος (Αργολίδας). Παρατηρητής: Νίκος Σπυράκης (Λακωνίας).

Σάββατο 19/11,15:00
ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) Φίλος (Βοιωτίας)-Καλλής (Ανατ. Αττικής). 4ος Στεργιώτης (Αθηνών).

Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’: Τακίδης (Κιλκίς) Τριαντάφυλλος-Σπηλιώτης (Κορινθίας). 4ος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Ηλιούπολη-Ηρόδοτος: Κουκουλας (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου)-Χλεμπογιάννης (Φωκίδας). 4ος Ρούτσης (Κορινθίας)

Επισκοπή-Χανιά: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)-Σγουράκης (Πειραιά). 4ος Μόσχου (Λασιθίου)

Δευτέρα 21/11, 15:15 (ΕΡΤ3)

Καλλιθέα-ΟΦ Ιεράπετρας: Ανδριανός (Αχαΐας), Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής)-Αρμάκολας (Κυκλάδων)

-Το Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β’ αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής παικτών των φιλοξενουμένων στις εθνικές ομάδες

Ρεπό: Προοδευτική

Ανακοίνωση της Καλαμάτας για την οικογενειακή κερκίδα
Από το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή η ΠΑΕ Καλαμάτα «εγκαινιάζει» την οικογενειακή κερκίδα:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα φέρνει την οικογένεια πιο κοντά στο γήπεδο, αφιερώνοντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θύρας 4 για τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους, το «KALAMATA FC / One Family».

Εκεί, θα μπορούν να εισέλθουν γονείς με τα παιδιά τους έως 12 ετών, απολαμβάνοντας παιχνίδια και διάφορα διαδραστικά happenings.

Ελάτε να χτίσουμε το μέλλον της Μαύρης Θύελλας μαζί με τους μικρούς φιλάθλους μας μέσα από το γιορτινό κλίμα του ποδοσφαιρικού αγώνα.