Νίκη και ήττα για τις Μεικτές Κ-13, Κ-15 της Μεσσηνίας χθες κόντρα στην Αρκαδία

Νίκη και ήττα για τις Μεικτές Κ-13, Κ-15 της Μεσσηνίας χθες κόντρα στην Αρκαδία

Νίκη και ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Μεικτές ομάδες Κ-13 και Κ-15 της ΕΠΣ Μεσσηνίας σε φιλικού αγώνες που έδωσαν χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών Τρίπολης «Τάσος Μουκάκης».

Οι Μεικτές ομάδες των δύο Ενώσεων συμμετέχουν στον 10ο Όμιλο των Πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων και  προετοιμάζονται για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ήττα για τη Μεικτή Κ-13 με 2-0
Την ήττα με 2-0 από την Κ-13 της Αρκαδίας γνώρισε το αντίστοιχο της Μεσσηνίας. Η Μεικτή ομάδα της Ένωσής μας, έκανε μέτρια εμφάνιση και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Τα γκολ πέτυχαν  οι Κατσής (4΄ με σουτ) και Γιακουμής  (50΄ με ωραίο πλασέ).

Πέναλτι για τη Μεικτή ομάδα Κ-13 της Αρκαδίας έχασε ο Κατσής στο 42΄ καθώς έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Τουρνικιώτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ βοηθοί οι Χαράλαμπος Διαμαντόπουλος και η Αθανασία Παπαϊωάννου από την ίδια Ένωση.

Κ-13 ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Δημήτριος Κόλλιας, Ιωάννης Πασιαλής): Κρατημένος, Κοψαύτης, Τσιαμούλος, Ι. Λαμπρόπουλος, Κατσής, Γεωργόπουλος, Κιντής, Γιακουμής, Βουνάσης, Νίκου, Μ. Λαμπρόπουλος, Κόκκωνας, Βλαχάκης, Στάφα, Βεργέτης, Ζορμπαλάς, Κάτσος.

Κ-13 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Θανάσης Τσούκλερης, Γιώργος Πατρίκης): Κουρετζής, Κάτσος, Σαρδελάς, Χότζα, Καράμπελας, Η. Αλάμαρας, Τσιλίκος, Κομπότης, Καραμπότσος, Κιοσσές, Γεωργόπουλος, Παπαδόπουλος, Φαληρέας, Γκίζας, Βαρελάς, Ρερρές, Χριστόπουλος, Μαντάς, Γκάργκουλας, Πανταζέλος.

Η Μεικτή Κ-15, νίκησε με 3-1
Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 συνδύασε η Μεικτή Κ-15 της ΕΠΣ Μεσσηνίας  κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Αρκαδίας. Μάλιστα, η Μεικτή της  Ένωσής μας βρέθηκε να χάνει με 1-0 με γκολ του Νίκου Σκούτα (46΄ με σουτ).

Η Μεικτή Μεσσηνίας έκανε τη μεγάλη ανατροπή επικρατώντας τελικά με 3-1. Ο Δημόπουλος (70΄ με πλασέ από γύρισμα του Δημήτρη Τσαούση) ισοφάρισε σε 1-1. Ο Δημήτρης Τσαούσης (78΄ και 80΄ + 3΄ με σουτ) πέτυχε το τελικό 1-3.

Δοκάρι για τη Μεικτή Κ-15 της ΕΠΣ Αρκαδίας είχε ο Μαγκλής (44΄ με σουτ).

Το ματς σφύριξε ο Γεώργιος Τουρνικιώτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ βοηθοί ήταν ο Νικόλαος Κοτσώνης και η Δέσποινα Κορδαλή από την ίδια Ένωση.

Κ-15 ΕΠΣ Αρκαδίας (Δημήτριος Κόλλιας, Ιωάννης Πασιαλής): Κυρίμης, Τζόρβας, Παπακώστας, Τσαπραλής, Τσιριλίδης, Χρονόπουλος, Μαρούλης, Κολιώνης, Σκούτας, Πρωϊμάδης, Κουρούσης, Μέγας, Μαγκλής, Χίντρι, Τρυφωνόπουλος, Σκατζός, Ρεντούλης, Φούφας, Πανοσιέρης, Παναγιωτόπουλος, Καραγιάννης.

Κ-15 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Θανάσης Τσούκλερης, Γιώργος Τσούκλερης): Παυλ. Βαρελάς, Κατράνης, Δουφεξής, Γ. Σεντεμέντες, Κυριακόπουλος, Παυλ. Βαρελάς, Τσαούσης, Ντερβίσι, Γεωργουλέας, Αρντ. Χότζα, Δημόπουλος, Ντίσα, Παπαδόπουλος, Γ. Αλάμαρας, Πλιός, Παπαδόπουλος, Τζαναδάκης.

  • Κοντά στις αποστολές των Μεικτών ομάδων Κ-13, Κ-15 της ΕΠΣ Μεσσηνίας βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Σπηλιώτης, καθώς επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Αθανασόπουλος και Πέτρος Αλάμαρας, όπως και η υπάλληλος της ΕΠΣΜ Κωνσταντίνα Παπανικολού.
  • Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος, αλλά και ο παλιός προπονητής του Αστέρα Τρίπολης της Νίκης Βόλου και άλλων γνωστών ομάδων, Στάικος Βεργέτης.
  • Στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών Αρκαδίας «Τάσος Μουκάκης» διακρίναμε τον Καλαματιανό προπονητή Στέλιο Παπαδόπουλο,  τα διοικητικά στελέχη του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας  και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ίδιας ομάδας Πέτρο Αλάμαρα, Παναγιώτη Βαρελά, καθώς επίσης γονείς αρκετών ποδοσφαιριστών των Μεικτών ομάδων Κ-13, ΚΙ-15 της  ΕΠΣ Μεσσηνίας.