Πανθουριακός – ΑΟ Διαβολιτσίου σήμερα για την προημιτελική φάση

Πανθουριακός – ΑΟ Διαβολιτσίου σήμερα για την προημιτελική φάση

Ο Πανθουριακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. «Στ. Παπαδόπουλος» για τη γ΄ φάση (προημιτελική) του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας. Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ο νικητής του οποίου θα προκριθεί στην ημιτελική φάση του θεσμού (εκεί ήδη βρίσκονται ο Πάμισος  Μεσσήνης, η ΑΕ Μάνης και ο ΑΟ Κυπαρισσίας).

Όσον αφορά στον Πανθουριακό, ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος, οι συνεργάτες του Γιώργος Κατσούλης, Θεόδωρος Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές τους, θέλουν  νίκη – πρόκριση με καλή εμφάνιση. Νοκ – άουτ για την ομάδα της Θουρίας είναι οι Δημήτρης Μανωλόπουλος, Δημήτρης Γαλανόπουλος (τραυματίες). Υπολογίζεται κανονικά ο έμπειρος αμυντικός Σπύρος Οδεμισιώτης (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί).

Στους «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου τώρα, ο τεχνικός Μιχάλης Φασουλής και ο τεχνικός διευθυντής δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία των Βασίλη Θώδη, Γιάννη Στραβάκου (τιμωρημένοι). Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θέλει νίκη – πρόκριση, καθώς το Κύπελλο Μεσσηνίας είναι ένας από τους στόχους την εφετινή σεζόν.

Το ματς έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Ηλίας Νικολόπουλος, βοηθοί θα είναι οι Κώστας Σωτηρόπουλος, Γιώργος Μιχαλόπουλος, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Μπαρδής.