Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού την Τρίτη για τα Τέμπη

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού την Τρίτη για τα Τέμπη

Όπως και την Τετάρτη τακτική συνεδρίαση με άλλα θέματα

Η μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη και οι πολιτικές ευθύνες είναι το μοναδικό θέμα της κατεπείγουσας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία ορίσθηκε για την Τρίτη στις 4.00 το απόγευμα στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης».

Τη συζήτηση ζήτησαν παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ το θέμα θα εισηγηθεί ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης.

Ανάπλαση Μαντίνεια – Κιτριές

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη, και την ίδια ώρα ορίσθηκε και τακτική συνεδρίαση του Σώματος, όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Μεταξύ όσων έχουν τεθεί στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση είναι και τα εξής:

-Τροποποιήσεις  τεχνικού προγράμματος 2023

-Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023

-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, του Δήμου Δυτικής Μάνης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Μαντίνεια – Κιτριές»

-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Κοπανακίου», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Ανακαίνιση αποδυτηρίων Κλειστού Γυμναστηρίου Γαργαλιάνων», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, του Α.Ο. Σπερχογείας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ανάπλασης, βελτίωσης αποδυτηρίων και περιβάλλοντος χώρου γηπέδου Σπερχογείας», προϋπολογισμού 37.200 ευρώ.