Παλιά Βουλή: «Παρών» ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Παλιά Βουλή: «Παρών» ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Στην εκδήλωση της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών προς τιμήν της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Βουλής Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, στην Παλαιά Βουλή έδωσε το παρών και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis.gr, που προ ημερών επέλεξε να μην παραστεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρ. Στυλιανίδη – που μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης – όχι μόνο πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στην Παλαιά Βουλή αλλά είχε και θερμή χειραψία με τον Κώστα Καραμανλή.

Εκδήλωση από την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών προς τιμήν της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Βουλής (η οποία εξελέγη επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή) Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, στην Παλαιά Βουλή, στην Αθήνα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σημειώνεται πως η «προσωπική επιλογή», όπως έλεγαν συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, να μην παραστεί τελικά στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευρ. Στυλιανίδη, επισημοποίησε το «χάσμα» στις σχέσεις του με την κυβερνητική παράταξη, αλλά ταυτοχρόνως τον εμφάνισε απομονωμένο από …την όλη ΝΔ, αφού στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Αθηνών βρέθηκαν ο έτερος πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ενώ έδωσαν το παρών οι περισσότεροι υπουργοί, βουλευτές, τοπικοί άρχοντες και στελέχη του κομματικού μηχανισμού.