Α49: Ο Ανδρέας Δεβετζής παρουσιάζει τα «Χρώματα της Μεσσηνίας»

Α49: Ο Ανδρέας Δεβετζής παρουσιάζει τα «Χρώματα της Μεσσηνίας»

Την εικαστική έκθεση «Χρώματα της Μεσσηνίας» του Ανδρέα Δεβετζή πρόκειται να φιλοξενήσει μετά την ολοκλήρωση της εικαστικής έκθεσης της Δάφνης Κωστοπούλου ο χώρος τέχνης Α49, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όπως γίνεται γνωστό, η έκθεση ζωγραφικής «Χρώματα της Μεσσηνίας» αποτελεί μια εικαστική προσέγγιση του μεσσηνιακού τοπίου, με κεντρικό σύμβολο την ελιά ως φορέα μνήμης, φωτός και διαχρονικότητας. Μέσα από εξπρεσιονιστική γραφή, παλλόμενες πινελιές και έντονες χρωματικές διαστρωματώσεις, ο καλλιτέχνης αποτυπώνει όχι το τοπίο όπως φαίνεται, αλλά όπως βιώνεται: ως ρυθμός, κίνηση και εμπειρία!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, και ώρα 8.00 μ.μ., ενώ θα είναι επισκέψιμη για το κοινό κατά τις ώρες λειτουργίας του χώρου.