Ειδήσεις

φώτο αρχείου
31/03/2015 - 09:37
Τα ξημερώματα της Τρίτης σκάφος με 50 λαθρομετανάστες εντοπίστηκε κοντά στο ακρωτήριο Ταίναρο, σκάφος του Λιμενικού από την Καλαμάτα συνόδεψε τελικά το πλοιάριο με τα 50 άτομα στο λιμάνι του Γυθείου.
31/03/2015 - 09:30
Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Αρχιμήδης ΙΙΙ – Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Καλαμάτας» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, 2 Απριλίου, στις 10.00 το πρωί, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες του προγράμματος και θα συμμετάσχουν ως ομιλητές οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 22:42
To gazzetta.gr παρουσιάζει τις 11 ανατρεπτικές προτάσεις του βουλευτή Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα. Από τον αποκλεισμό ομάδων από την Ευρώπη μέχρι απομάκρυνση παραγόντων που εμπλέκονται σε δικαστική διερεύνηση!

Το πρώτο μέρος του αθλητικού νόμου που φέρει τον τίτλο «επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 21:31
Ειδική διοικητική προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά απόφασης του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος άσκησαν δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και ο πρόεδρος του Σωματείου «Δίκτυο Φίλων Μεμί», Χαρ. Γαϊτάνης.
Οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά απόφασης του Δ.Σ. με την οποία εγκρίθηκε και παραλήφθηκε η «Οριστική Μελέτη Η/Μ» της μελέτης με τίτλο «Μελέτη των... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 21:22
Βάζοντας ένα λιθαράκι στην αγάπη των παιδιών για τις τυπωμένες σελίδες που μυρίζουν γνώση και φαντασία, και στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί το πρώτο σκέλος των «Βιβλιοδρομιών» που διοργάνωσαν στην έδρα τους τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, με ελεύθερη συμμετοχή.
Περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 21:14
Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες η δεύτερη συνάντηση πόλεων που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Urbact για τη Βιώσιμη Διατροφή, στην οποία συμμετείχαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι Δήμοι της Μεσσηνίας και οι Εταιρείες Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής τους.
Μάλιστα, οι προτάσεις που κατατέθηκαν από την πλευρά των αυτοδιοικητικών μας... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 20:40
Στις 20:30 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συζήτηση κορυφής στη Βουλή, με τους έμπειρους κοινοβουλευτικούς παρατηρητές να στοιχηματίζουν για το αν η διαδικασία θα οδηγήσει σε ολομέτωπη σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ή σε προσωρινή συναίνεση, εν όψει και των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.
Το διαδικαστικό καθορίζεται από το... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 20:32
Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Πιερία, ο οποίος έχει ενοικιάσει για 20 χρόνια τις εγκαταστάσεις και τα σήματα της Ένωσης Μεσσηνίας, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, επισκέφθηκε το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, και τον ενημέρωσε για τα επιχειρηματικά του σχέδια.
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος συνοδευόταν από το συνεργάτη του Παναγιώτη... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 20:13
Ο δικηγόρος Κώστας Μαργέλης έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την υπόθεση του πλοίου Genc 3 
Δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα λαθρεμπορίας και σαφώς δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης για τα μέλη του πληρώματος.
Έχει προκύψει αναμφισβήτητα ότι το πλοίο είχε προσεγγίσει τις ελληνικές ακτές λόγω ανωτέρας βίας,... Διαβάστε περισσότερα...
30/03/2015 - 19:47
Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τρίτη 31/3/2015 προβλέπεται αρχικά άστατος.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού και αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν κατά... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες