«Το ματς της χρονιάς» αύριο στην Τέντα


 

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.) σε συνεργασία με τα σωματεία της πόλης Καλαμάτας, διοργανώνει αγώνα Παλαιμάχων αύριο το απόγευμα στις 5.00 στο γήπεδο της Τέντας, στον οποίο θα λάβουν μέρος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου μεσσηνιακού μπάσκετ. Παράλληλα όμως, θα συμμετάσχουν και εν ενεργεία αθλητές άνω των 35 ετών, με την επιλογή να γίνεται από τους περιφερειακούς προπονητές Δημήτρη Αβδάλα και

Σπύρο Ψυχογιό. Έγινε  ήδη ο διαχωρισμός των αθλητών από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, και αυτές διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΠΡΑΣΙΝΟΙ (Ηλιάδης Γιάννης): Κούτρης Αντ., Καρούτας Κων., Μαστρογιαννόπουλος Στ., Παυλόπουλος Κων., Μανιάτης Βασ., Μανώλης Δημ., Μπαλόπουλος Νικ., Μουραφέτης Στ., Καζολέας Αντ., Αμέρικας Βασ., Αναστόπουλος Αντ., Ροζακέας Γεωργ., Κάτσαρης Ηλ., Φασουλής Μιχ.,  Ψυχογιός Σπ.
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Κουμανάκος Κων/νος): Πολίτης Βασ., Χρονόπουλος Γεωργ., Κοσμόπουλος Βασ., Μπεσσής Βασ., Κατσαρέας Ανδρ., Μαυρέας Αντ., Καρμοίρης Χρ., Μάλαμας Γεωργ., Γιαννακόπουλος Τζ., Κριαράς Κων., Σκοκέας Δημ., Πανταζόπουλος Γεωργ., Κουτραφούρης Ιωαν., Ταβουλαρέας Κυρ., Γεωργουλάκος Μιχ., Αβδάλας Δημ.

Επίσης στα πλαίσια υποδοχής του νέου χρόνου, αλλά και της συμμετοχής του χώρου της Καλαθοσφαίρισης στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης, καλούνται οι διοικούντες των σωματείων Καλαθοσφαίρισης, οι φίλαθλοι, οι γονείς και οι αθλητές, να συνεισφέρουν ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, τις άγιες αυτές ημέρες (ρούχα – τρόφιμα – παιχνίδια) τα οποία αφού συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν με ευθύνη της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας, μέχρι της 7 Ιανουαρίου 2013.

 

Τόπος παράδοσης τα Γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., τα οποία λειτουργούν καθημερινά από 8 π.μ. έως 3 μ.μ., επί της Οδού Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου, στην Καλαμάτα.

 

 

* Δείτε φωτογραφίες από τις μεγάλες ομάδες του Ποσειδώνα Καλαμάτας τη δεκαετία του '90