Γαλλία: Πέθανε ο θεατρικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Ζερόμ Σαβαρί


 

Με Αργυρό Αριστείο στην κατηγορία Μεσαία Ένταση Φρουτώδους βραβεύθηκε η εταιρεία «Φρ. Μπλάουελ και Σία ΕΠΕ», που έχει ως έδρα της τον Πύργο Λεύκτρου, για το Mani Blauel Βιολογικό, στο διαγωνισμό ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της 5ης έκθεσης «Ελαιοτεχνία 2013», που πραγματοποιήθηκε 1 με 3 Μαρτίου στην Αθήνα (Ελληνικό).

Επίσης, στο διαγωνισμό συσκευασίας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου δύο βραβεία απέσπασε μία ακόμη μεσσηνιακή εταιρεία, αυτή του Βασίλη Νικολαΐδη, με το «Λάδι Βιώσας» (high premium extra virgin olive oil), που παράγεται στο Κεφαλόβρυσο. Πρόκειται για το βραβείο Καινοτομίας (Αργυρό Αριστείο 2013) και το βραβείο Συνολικής Εικόνας (Χάλκινο Αριστείο 2013).

«Η κριτική επιτροπή ήταν 6μελής με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος (κ. Πετροπουλέα Τζανέτο) και άλλους καταξιωμένους ειδήμονες. Η διάκριση αυτή για το Λάδι Βιώσας είναι βράβευση… αμιγώς του “Λάδι Βιώσας”, μιας και είναι ίσως το μοναδικό ελαιόλαδο που παράγεται με πλήρως καθετοποιημένες διαδικασίες. Που σημαίνει ότι και το design είναι η δουλεμένη αποτύπωση όλων των προσλαμβανουσών της ομάδας του “Λάδι Βιώσας”…» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Μ.Ν.