6-5-2013


 
4-6 GOAL ΣΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β΄ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ 2,40
Κοινό σημείο των δύο ομάδων είναι η κακή αμυντική λειτουργία και η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Λογικά το μεταξύ τους παιχνίδι δε θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Αξίζει το 4-6 goal του (2,40).
 
OVER ΣΕ…
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
ΜΠΟΛΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ
ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΑΝΔΗ
 
-8-1-1- υπέρ της Άρσεναλ στα 10 τελευταία παιχνίδια της με τη Γουέστ Μπρομ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης…
 
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ «ΧΟΘΟΡΝΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ 1,80
Με επιθετικούς προσανατολισμούς παρατάσσεται στα εντός έδρας παιχνίδια της η Γουέστ Μπρομ και αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την ανώτερη ποιοτικά Άρσεναλ, που σε ανοιχτούς χώρους… κάνει «παπάδες». Διπλό 1,80… Αξιόλογη επιλογή και το over του 1,55, που για μερικούς θεωρείται και «στάνταρ».
 
ΔΙΠΛΟ 1,50 ΚΑΙ OVER 1,55 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
Τι να λέμε γι’ αυτήν την ομάδα και τι να κάνει και η Άιντραχτ- την ίδια μοίρα με το Αμβούργο θα έχει στο περίπου- όταν παίζει με αναπληρωματικούς και ρίχνει 9 γκολάκια στο (ρελαντί); Δε θα πούμε πολλά λόγια. Το έχει στο αίμα της το γκολ η Μπάγερν, οπότε διαλέγετε: over 1,55, διπλό 1,50, 4-6 2,60. Τα πάντα όλα για τη μεγάλη Μπάγερν των 5 αστέρων!!!
 
Ξεπλένει την ντροπή
 
Η ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ (9-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
 
Καμιά φορά τέτοιες ήττες κάνουν καλό. Παράλογη θεωρία, όμως έχει βάση. Η απογοήτευση στο Αμβούργο, αν έχανε στο… τσακ από την Μπάγερν, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ίσως να ήταν και μεγαλύτερη από αυτή που προκάλεσε το 9-2. Αυτό το αποτέλεσμα φέρνει ντροπή, η οποία πρέπει να ξεπλυθεί. Σίγουρα δε θα είχαν αυτή την τσαντίλα που έχουν τώρα οι παίκτες του Τόρστεν Φινκ.
Δεν τίθεται θέμα προπονητή. Ούτε από πλευράς διοίκησης ούτε από πλευράς παικτών. Δεν κρύβεται κάτι πίσω από το 9-2 στο Μόναχο. Ήταν απλά ένα παιχνίδι που όλα πήγαν στραβά. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο εγωισμός έχει πληγωθεί, το image των παικτών της ομάδας του λιμανιού έχει τσαλακωθεί και η ανάγκη για απαντήσεις είναι μεγάλη. Το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Αμβούργου να επουλώσουν τις πληγές τους, επιστρέφοντας παράλληλα σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ.
Αξία υπάρχει στο «διπλό» της Σάλκε, η οποία μπορεί να μείνει μόνη της στην 4η θέση, με την Άιντραχτ να έχει μπροστά της την Μπάγερν. Η Βέρντερ πήρε το βαθμό στην έδρα της Μάιντζ, χάρη στις αποκρούσεις του Μίλιτς, όμως παρέμεινε για έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη, τη στιγμή που οι «βασιλικοί μπλε» έχουν αρχίσει να ρολάρουν ξανά. Το Αννόβερο έδειξε ότι θέλει το Γιουρόπα Λιγκ, με τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Άουγκσμπουργκ. Πρέπει να κάνει κι άλλη, όμως, και στην έδρα του είναι πολύ πιο δυνατό, συνεπώς έχει και τον πρώτο λόγο για νίκη με τη Στουτγάρδη.
Στην Τσβάιτελιγκα, η Μόναχο, αν κερδίσει στην Κότμπους, θα πλησιάσει κι άλλο τα μπαράζ, αφού Κολωνία και Καϊζερσλάουτερν παίζουν μεταξύ τους. Βήμα παραμονής είναι σε θέση να κάνει η Ντινάμο, φιλοξενώντας στη Δρέσδη την αδύναμη εκτός έδρας Σαν Πάουλι.
Πηγή: KING BET 

Επιμέλεις στήλης: Παναγιώτης Χλάπας