Τέλος το χύμα λάδι στα εστιατόρια: Θετικά σχόλια, αλλά και επιφύλαξη


Προφυλακίσθηκε χθες με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και ο δεύτερος Αλβανός, ο οποίος μαζί με ομοεθνή του είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά.
Χθες ο 29χρονος δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, όπου και απολογήθηκε. Τη Δευτέρα είχε απολογηθεί και ο συνεργός του, ένας 20χρονος Αλβανός, ο οποίος επίσης προφυλακίσθηκε.

Αμφότεροι έκαναν, από τον Ιανουάριο έως και την ημέρα της σύλληψής τους, μία ληστεία, 11 κλοπές, καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά. Κυρίως παραβίαζαν σπίτια σε Μελιγαλά και Ανθούσα.

Συνολικά από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα και είδη ρουχισμού, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 12.500 ευρώ.
Κατά τις έρευνες που έγιναν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν: Ένα αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών, 88 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 6 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, διαρρηκτικά εργαλεία και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.