Έντονοι διαπληκτισμοί τσιγγάνων έξω από τα Δικαστήρια της Καλαμάτας (βίντεο)


Αρνητική η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ
 
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα στην πρωτεύουσα και είχαν να κάνουν με τον υποβιβασμό των ομάδων από τη Γ΄ Εθνική στις τοπικές κατηγορίες, όσον αφορά τους ομίλους του Νότου, επαληθεύτηκαν τα τελευταία 24ωρα από την ίδια την Ομοσπονδία. Το λέμε αυτό γιατί στη συνεδρίαση της Τετάρτης, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό των 10 τελευταίων σωματείων των δύο ομίλων, δηλαδή πέντε από τον 1ο όμιλο νότου και πέντε από τον 2ο, κάτι που σημαίνει ότι η Καλαμάτα 80 – τερμάτισε 5η από το τέλος – θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στα τοπικά.
Βεβαίως, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες λιγοστές πιθανότητες, με τις απαντήσεις να δίνονται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται να τεθεί το θέμα σε ψήφιση.
Θα μπορούσε η απάντηση να έρθει νωρίτερα, ωστόσο η απουσία του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου στο εξωτερικό, δεν επιτρέπει να κλείσουν οι διαδικασίες άμεσα. Έτσι οι άνθρωποι και οι αθλητές της Καλαμάτα 80, αλλά και οι φίλοι της ομάδας που τη στήριξαν έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα πρέπει να κάνουν λίγες ημέρες υπομονής, ευελπιστώντας ότι τα δεδομένα θ’ αλλάξουν όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που προέκυψε η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.