46χρονη Ρουμάνα η γυναίκα που κρεμάστηκε στην Κυπαρισσία

46χρονη Ρουμάνα η γυναίκα που κρεμάστηκε στην Κυπαρισσία

Νέα ενημέρωση
Ρουμάνα, 46 ετών, παντρεμένη, χωρισμένη και με ένα παιδί, είναι η γυναίκα που το πρωί βρήκε βοσκός κρεμασμένη στην Κυπαρισσία, όπως προέκυψε από στοιχεία έρευνας του Α.Τ. Κυπαρισσίας. Από τα ευρήματα φέρεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Όπως έχουμε αναφέρει, σήμερα νωρίς το πρωί από βοσκό αντίκρισε σε χωράφι κρεμασμένη σε ελιά τη γυναίκα.
Ο βοσκός ειδοποίησε το Α.Τ. Κυπαρισσίας και αστυνομικοί υπάλληλοι έσπευσαν στο σημείο.Η γυναίκα δεν έφερε επάνω της έγγραφα ή άλλα χαρτιά για την ταυτότητά της και δεν είχε αφήσει σημείωμα για το απονενοημένο διάβημα. Κρεμάστηκε δένοντας στο λαιμό της ταινία συσκευασίας ασφαλείας και είχε τοποθετήσει τρεις πέτρες για να πατήσει και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και Ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Κρεμασμένη σε ελιά σε χωράφι στο Στασιό Κυπαρισσίας βρέθηκε γυναίκα σήμερα νωρίς το πρωί από βοσκό. Ο βοσκός ειδοποίησε το Α.Τ. Κυπαρισσίας και αστυνομικοί υπάλληλοι έσπευσαν στο σημείο.
Η γυναίκα δεν έφερε επάνω της έγγραφα ή άλλα χαρτιά για την ταυτότητά της και δεν είχε αφήσει σημείωμα για το απονενοημένο διάβημα. Κρεμάστηκε δένοντας στο λαιμό της ταινία συσκευασίας ασφαλείας και είχε τοποθετήσει τρεις πέτρες για να πατήσει και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.
Το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και Ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Άνδρες του Α.Τ. Κυπαρισσίας αναζητούν στοιχεία για την ταυτοποίηση της γυναίκας, η ηλικία της οποία εκτιμάται γύρω στα 40.
Μέχρι στιγμής, από τα πρώτα ευρήματα, φέρεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.