Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Νίκος Παπανικολόπουλος στο Bent Petway & Friends στην Costa Navarino


Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και για πέντε ημέρες, το άρτιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes της Costa Navarino, ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα γεμάτο μπάσκετ! 
 
Το πρόγραμμα «Brent Petway & Friends», που θα αρχίσει τη Δευτέρα και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους επιλέξουν τα ξενοδοχεία The Romanos,  a Luxury Collection Resort & The Westin Resort Costa Navarino για τις διακοπές τους και λάβουν μέρος. 
 
Εκτός από τον MVP του All Star Game και νικητή του διαγωνισμού καρφωμάτων, Brent Petway στο προπονητικό camp που έχει προγράμματα για μικρούς αλλά και για μεγάλους, θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος, ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην Ευρώπη, κ.Γιώργος Μπαρτζώκας, ο προπονητής του Ρέθυμνο Aegean, κ.Θανάσης Γιαπλές, αλλά και ο πρωταθλητής Ευρωλίγκα 2000 με τον Παναθηναϊκό και 2012 με τον Ολυμπιακό, Ανδρέας Γλυνιαδάκης καθώς και ο πολύπειρος στην Α1, Νίκος Παπανικολόπουλος. 
 
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης (2μ16, 32χρ), έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Seattle SuperSonics (2006-07) και αναδείχθηκε πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας (1998, 1999, 2000, 2001, 2012). Ήταν μέλος της Εθνικής Ανδρών όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το 2009 στην Πολωνία και συνολικά έχει 28 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Παναθηναϊκός, Πανελλήνιος, Περιστέρι, ΑΕΚ, Roanoke Dazzle, New Mexico Thunderbirds, Seattle SuperSonics,Virtus  Bοlogna, Μαρούσι, Ολυμπιακός, Αστάνα. 
 
 
Ο Νίκος Παπανικολόπουλος (1μ93, 34χρ) είναι παιδί της Μεσσηνίας και ο άνθρωπος που έχει επιλέξει παιδιά από τις Ακαδημίες των ομάδων που εδρεύουν στην περιοχή της Καλαμάτας για να συμμετάσχουν στο προπονητικό camp. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 1997 από τη Νήαρ Ηστ και έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Α1: ΑΕΚ, Άρης, Νήαρ Ηστ, Ιωνικός ΝΦ, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Teramo Basket, ΑΕΛ, Κολοσσός, Περιστέρι, Ηρακλής, Ηλυσιακός, Πανελευσινιακός.  Το 2005 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αλμερία, ως μέλος της Εθνικής ομάδας.