Ξεκίνησε σήμερα το 1o Camp «Brent Petway&Friends» στην Costa Navarino (φωτογραφίες)


Την εκπληκτική εμπειρία να προπονηθούν, να λάβουν σημαντικές συμβουλές και να συζητήσουν τα πάντα γύρω για το μπάσκετ, με τον Brent Petway, είχαν σήμερα στο Navarino Dunes της Costa Navarino, τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα που φέρει το όνομα του Αμερικανού άσου του Ολυμπιακού.
 
Το 1ο Basketball camp της Costa Navarino, «Brent Petway & Friends» έκανε σήμερα Δευτέρα (8/7)… τζάμπολ και σκόρπισε τον ενθουσιασμό στα παιδιά που βρέθηκαν στο άρτιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes. Το προπονητικό καμπ, το οποίο θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους επέλεξαν τα ξενοδοχεία «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino» για τις διακοπές τους και λαμβάνουν μέρος.
 
Σήμερα, πρώτη ημέρα του «Brent Petway & Friends», ο MVP και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του All Star Game, υποδέχτηκε τους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία και μαζί τους παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας Καλαμάτα 80, τα οποία συνόδευε ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ, Δημήτρης Αβδάλας.
 
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Λατρεύω το μπάσκετ, αγαπώ την Ελλάδα και η ευκαιρία που έχω να μοιραστώ με όλους εσάς την αγάπη μου για το άθλημα και τις εμπειρίες μου, με γεμίζει ευτυχία» είπε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, που δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τα παιδιά που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πρόγραμμα.
 
«Θα έρθει κάποια στιγμή ο χειμώνας, θα με κτυπήσει στην πλάτη και θα με ρωτήσει:  Μπρεντ, τι έκανες το καλοκαίρι; Για αυτό κι εγώ προπονούμαι σκληρά και τους καλοκαιρινούς μήνες. Στο γυμναστήριο αλλά και στο μπάσκετ, ώστε να δυναμώσω το κορμί μου και να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω» είπε ο γεννημένος το 1985, Brent Petway.
 
Σε ερώτηση για τη νέα του ομάδα και τα συναισθήματα του είπε: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μάλιστα με την καλύτερη ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να μου συμβεί κάτι καλύτερο».
 
Για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ και το πρωτάθλημα ο Brent Petway είπε: «Φυσικά και παρακολούθησα τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός στο φάιναλ-φορ και πέτυχε μεγάλες νίκες, οι οποίες του έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Στο πρωτάθλημα φάνηκε να μην έχει ενέργεια, να είναι άδειος ύστερα από το θρίαμβο στο Λονδίνο. Αυτός πιστεύω είναι ένας από τους λόγους που με επέλεξαν στον Ολυμπιακό. Γιατί είμαι παίκτης που βγάζω ενέργεια στο παιχνίδι μου. Έχω τεράστιο κίνητρο και θα παλέψω σκληρά για να το αποδείξω στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μου να κατακτήσει ξανά την Ευρωλίγκα και να πάρει πίσω το πρωτάθλημα Ελλάδας»