Το σήμα μείωσης του ΦΠΑ για τη Μεσσηνία διατίθεται από την ΟΕΒΕ Καλαμάτας


Το ειδικό σήμα μείωσης του ΦΠΑ θα μπορούν να προμηθεύονται οι επαγγελματίες της εστίασης από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών και Εμπόρων Καλαμάτας και Νομού Μεσσηνίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
Οι επαγγελματίες της περιοχής στον τομέα της εστίασης προτρέπονται να προμηθευτούν δωρεάν το σήμα, που θα είναι ο κράχτης για το κατάστημά τους από το καταναλωτικό κοινό, αφού θα δείχνει ότι η επιχείρηση συμμετέχει στη μείωση ΦΠΑ από το 23% στο 13%.                                                 
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και την απόκτηση του σήματος μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ομοσπονδίας (οδός Χρ. Κουμάντου 6,  1ος. όροφος, τηλέφωνο 2721086328 ή στο κινητό του προέδρου της Ομοσπονδίας Θεόδ. Μπαζίγου,  6977755517).
Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν στη συμφωνία μείωσης των τιμών, θα έχουν προτεραιότητα σε σειρά ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων ενίσχυσης, για όσο διάστημα διαρκεί η συμφωνία.                                 
Επίσης, σε ένδειξη αναγνώρισης της συμμετοχής στη μείωση των τιμών, η επιχείρηση θα υποστηριχθεί επικοινωνιακά με ονομαστική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και της ΠΟΕΣΕ.