Υποδοχή φλόγας της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών


Υποδοχή της Φλόγας της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της 26ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος θα γίνει την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία της Κυπαρισσίας.
Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε τον Ιούλιο και θα καταλήξει στις 4 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στη δωρεά αίματος, ώστε η Ελλάδα να γίνει αυτάρκης σε αίμα.
Στο πέρασμά της από το Δήμο Τριφυλίας θα την υποδεχθεί ο επιτετραμμένος σύμβουλος Κυπαρισσίας, Γιώργος Σαμπαζιώτης, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας θα παρευρίσκονται η διευθύντρια Αναστασία Καλοφωλιά και ο αιματολόγος, επιμελητής του Β΄ Τμήματος Αιμοδοσίας, Σταύρος Χυδεριώτης.
Την ίδια ώρα στην πλατεία θα παρευρίσκεται συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου, το οποίο θα συνοδεύεται από όχημα, ώστε όποιος από τους παρευρισκόμενους θελήσει, να μπορεί να αιμοδοτήσει. Παράλληλα, θα οργανωθεί μια συμβολική λαμπαδηδρομία στους κεντρικούς δρόμους της Κυπαρισσίας με τη φλόγα των εθελοντών.