Πολύ βελτιωμένα τα κορίτσια του Ακρίτα …έχασαν στις λεπτομέρειες (φωτογραφίες)

Πολύ βελτιωμένα τα κορίτσια του Ακρίτα …έχασαν στις λεπτομέρειες (φωτογραφίες)

Ακρίτας – ΕΑ Λάρισας 1-3
 
 
Δεν κατάφερε να γευθεί προχθες τη χαρά της νίκης ο Ακρίτας, καθώς ηττήθηκε χθες στο Κλειστό της Παραλίας από την ΕΑ Λάρισας που συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρους του 2ου Ομίλου της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η τοπική μας ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά η απειρία και το άγχος σε κάποια κρίσιμα σημεία στοίχησαν και πάλι τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Τα κορίτσια του Κώστα Κουτράκη και της Μαίρης Τσιριμπή ξεκίνησαν ιδανικά στο ματς, κερδίζοντας το 1ο σετ με 25-17. Ωστόσο στο 2ο η εμφάνιση δεν ήταν ανάλογα καλή με τις φιλοξενούμενες να ισοφαρίζουν με 19-25. Το παιχνίδι χάθηκε τελικά μαζί με το 3ο σετ στο οποίο η τοπική μας ομάδα δεν κατόρθωσε να αντέξει μέχρι το τέλος, παρά την υπερπροσπάθεια που το οδήγησε να κριθεί στο 24-26, υπέρ της ΕΑΛ όμως. Η θεσσαλική ομάδα πήρε με ανεβασμένη ψυχολογία και ξεκάθαρο τρόπο και το 4ο με 17-25.
Διαιτητές: Κώστας Σαραβελάκης-Ηλίας Τσουμελέας. Σημ. Βίκυ Καραφώτη.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Πανταζοπούλου, Αρτεμίου, Σαμπάτη, Μουστάκη, Βυθούλκα, Κωνσταντοπούλου, Δημητρακοπούλου, Ραμούνδου, Αλεξανδρόπουλος, Σκλήρη, Καρακύκλα, Χάσκου.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Νατσίδου, Καματσέλου, Τουσιούδη, Γεροκώστα, Παπαστεργίου, Τρίκαλη, Μπέη, Κουτσιγιάννη, Τάση, Κοντονάσιου, Β. Τάση.

Μιλώντας στο «Θ» ο προπονητής του Ακρίτα Κώστας Κουτράκης ανέφερε: «Είχαμε ένα πάρα πολύ θετικό ξεκίνημα, αλλά δυστυχώς χάσαμε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Ξεκινήσαμε με καθαρό μυαλό και σωστή υποδοχή και άμυνα. Στο 2ο όμως χάσαμε την ψυχραιμίας και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είχαμε προβάδισμα 24-23, αλλά χαρίσαμε τους τρεις τελευταίους πόντους. Από εκεί και πέρα χάθηκε η ψυχολογία και ήρθε το 1-3».
 

Προπονητής στην ΕΑΛ ο Πνάκας που δήλωσε αισιόδοξος για τον Ακρίτα
 
Θερμής υποδοχής έτυχε από συναδέλφους και όλο τον κόσμο του μεσσηνιακού βόλεϊ ο Πέτρος Πνάκας, που επέστρεψε φέτος στην τεχνική ηγεσία της ΕΑ Λάρισας, έχοντας κάνει ένα μεγάλο …διάλειμμα σε σχολεία του νομού μας, όπου υπηρέτησε από το 2006. Ξεχωριστή ήταν η συνάντηση με παίκτριες του ΜΓΣ και την προπονήτρια Γωγώ Σουρή, καθώς τις δύο πλευρές δένει κοινή πορεία, δεδομένου ότι ο κ. Πνάκας είχε καθίσει παλιότερα στον πάγκο του ιστορικού καλαματιανού συλλόγου. 
Ο ίδιος μιλώντας στο «Θ» για το χθεσινό παιχνίδι και το μέλλον του Ακρίτα τόνισε τα εξής: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην εμπειρία και στις περισσότερες επιθετικές λύσεις που διαθέτει η ΕΑΛ. Ο Ακρίτας έχει ένα πολύ καλό σύνολο και πολύ αξιόλογες μονάδες.
Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση. Με ανάλογες εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να μείνει στην κατηγορία.
Για εμάς στόχος είναι να παραμείνουμε άνετα στην κατηγορία και να πάρουν ευκαιρίες τα νέα κορίτσια. Αρκεί να πω ότι ο σύλλογός μας έχει 200 παιδιά στη δύναμή του και πλούσιο ταλέντο».
Χ.Ε.
 
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας