«Πολύ κακό για το τίποτα» παρουσιάζει το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (βίντεο)

«Πολύ κακό για το τίποτα» παρουσιάζει το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (βίντεο)

Το ΜΕΘ – Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο παρουσιάζει τη νέα του θεατρική παραγωγή, την κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Πολύ κακό για το τίποτα», σε σκηνοθεσία Κλεώνης Φλέσσα. Συμμετέχουν περισσότεροι από είκοσι ηθοποιοί. Παραστάσεις θα δοθούν από το ΜΕΘ για πρώτη φορά στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ, Αριστομένους 95, του οποίου την παραχώρηση κατά χρήση εξασφάλισε ο Δήμος Καλαμάτας πρόσφατα, μετά από πολλή προσπάθεια. Το έργο θα παρουσιασθεί από το Σάββατο 8 μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαρτίου.

Ώρα έναρξης: 21.30. Τιμές εισιτηρίων: €10 κανονικό και €7 μειωμένο. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δημοτικό  Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι η τελική πρόβα (την Παρασκευή 7 Μαρτίου) θα είναι σαν κανονική παράσταση και θα μπορούν δωρεάν να την παρακολουθήσουν οι συμπολίτες μας με κάρτα ανεργίας, ενώ στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου του συλλόγου, μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις θα διατεθεί για την αγορά προϊόντων για τους σεισμοπλήκτους της Κεφαλλονιάς.

Ο Δήμος Καλαμάτας επιχορήγησε αυτήν την παραγωγή του ΜΕΘ και το έργο ανεβαίνει κατόπιν συνδιοργανώσεως με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

https://www.youtube.com/watch?v=jD-C74cTKEg#t=0