Συνάντηση Μπέζου με πρόεδρο Συλλόγου Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία

Συνάντηση Μπέζου με πρόεδρο  Συλλόγου Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γεωργίου Μπέζου, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία Νομού Μεσσηνίας, Γεώργιο Ζεργιώτη, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο.
Κατά τη συζήτηση τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, καθώς και για τη στενή συνεργασία που έχουν με τη Διοίκηση του νοσοκομείου.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Ζεργιώτης δήλωσε σχετικά: «Η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με τον ιατρό κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο και τον κ. Σταύρο Τσιμικλή, ο οποίος καλύπτει τις μέρες απουσίας τον κ. Αδαμόπουλο, λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις του θεσμικού πλαισίου όσον αφορά στις Μονάδες Μεσογειακής Αναιμίας της χώρας μας.
Όσον αφορά στη λειτουργία της Μονάδας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται σε άψογη συνεργασία με εξειδικευμένα άτομα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πασχόντων. Η συνεργασία με την αιμοδοσία του νοσοκομείου είναι εξίσου άψογη, με πλήρη κάλυψη από ποιότητα και ποσότητα αίματος, χωρίς αναβολές μεταγγίσεων. Ευχαριστούμε θερμά το διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Μπέζο, για τη στενή συνεργασία που έχει μαζί μας και για το ενδιαφέρον του για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται».