Τετάρτη αύριο και όπως όλα δείχνουν δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα πάνε να «μαζέψουν» ήλιο στην παραλία της Καλαμάτας, αφού ο καιρός έχει πάρει τα πάνω του.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το meteoclub και τον Κώστα Μενούνο ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Τετάρτη 2/4/2014 προβλέπεται αίθριος.
Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ`όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-80%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, το μεσημέρι θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ.
Θα υπάρξει συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σε μικρές ποσότητες.
Καλοκαίρι και αύριο στην Καλαμάτα
