Έκθεση έργων από μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου (φωτογραφίες και βίντεο)


Προχθές βράδυ ο δήμαρχος Π. Νίκας εγκαινίασε την έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο «Τέχνη στην Καλαμάτα», στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου, καθώς και κατασκευών, από όλους τους σπουδαστές του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Ο δήμαρχος συνεχάρη τους συντελεστές του Εικαστικού Εργαστηρίου και ιδιαίτερα τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους, καθώς οι τελευταίοι επιλέγουν να δώσουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική παιδεία στην εποχή της κρίσης. Φέτος, το Εικαστικό Εργαστήρι κλείνει 28 χρόνια δραστηριότητας, όπως επισήμανε ο διευθυντής του Παναγιώτης Λαμπρινίδης.
Στο διάστημα αυτό, με επιμονή στην ποιότητα, έχει αναδείξει μεγάλα ταλέντα, πολλοί σπουδαστές του ακολούθησαν σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και αντίστοιχες Σχολές του εξωτερικού, ενώ έχει διοργανώσει εκθέσεις όπου παρουσιάσθηκε αξιόλογη καλλιτεχνική παραγωγή.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου και θα μπορεί κανείς να την επισκεφθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 19.00 και 22.00. Τηλ. επικοινωνίας: 27210 28864.