Π. Μαντάς: “Ντροπή σε εσάς, κε Πετράκο”

Π. Μαντάς: “Ντροπή σε εσάς, κε Πετράκο”

Μετά τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, ξαφνικά «ξυπνήσατε», κε Πετράκο, κι εξαπολύετε ύβρεις στηριζόμενος σε ανακρίβειες. Το κάνατε πριν από λίγες ημέρες με την υπόθεση των ελαιοτριβείων, το κάνατε και σήμερα με τη δήθεν παραχώρηση 2 στρεμμάτων από το κάστρο της Πύλου στο ΤΑΙΠΕΔ.
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, πως η συγκεκριμένη έκταση δεν έχει καμία σχέση με το κάστρο της Πύλου και με κανέναν αρχαιολογικό χώρο της περιοχής. Αρκούσε μια επικοινωνία με το ΤΑΙΠΕΔ για να το διασταυρώσετε. Ο κατήφορος, κύριε Πετράκο, είναι όλος δικός σας.
Γιατί επενδύετε καθημερινά στην απόγνωση των πολιτών και στις θυσίες του τα τελευταία 3 χρόνια της κρίσης, προκειμένου να αποκομίσετε κομματικά και προσωπικά οφέλη.
Οι πολίτες της Μεσσηνίας όμως, σας γνωρίζουν καλά. Και σας έστειλαν το μήνυμα στις πρόσφατες εκλογές αποδοκιμάζοντας κάθε επιλογή δική σας και του κόμματός σας στο νομό μας και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Ακόμη και μέσα στο σπίτι σας, το Δήμο που κατάγεστε.
Εκτός των καταγγελιών σας, δεν έχουμε ακούσει ούτε μια πρόταση από το στόμα σας για το πώς θα δημιουργηθεί έστω μία νέα θέση εργασίας στο νομό μας.
Βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς. Άλλωστε, το κόμμα σας είχε φροντίσει, μέχρι να εκλεγείτε βουλευτής, να εξασφαλίσει εδώ και χρόνια την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να σας «βολέψει» μακριά από την εργασία σας. «Δικαίως», λοιπόν, δεν έχετε νιώσει στο πετσί σας την απόγνωση που νιώθουν πολλοί συμπολίτες μας άνεργοι, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση.
Ντροπή σε εσάς, κύριε Πετράκο. Για τον τρόπο που έχετε μάθει να πολιτεύεστε. Για την έπαρση και την αλαζονεία που επιδεικνύετε. Για την έλλειψη στοιχειώδους πολιτικού πολιτισμού. Η συμπεριφορά σας αποτελεί μόνο ένα μικρό δείγμα, για το τι θα επακολουθήσει, αν ποτέ ο ελληνικός λαός επιλέξει το κόμμα σας να κυβερνήσει τη χώρα μας. Οι Έλληνες πολίτες, όμως, έχουν κρίση και θα σας απαντήσουν στην κάλπη όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.
Περικλής Μαντάς
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας