Φιλοζωικός Καλαμάτας: Στόχος τα ζώα να ενώσουν και να μείνουν εκτός προσωπικές διαφορές και πολιτικές φιλοδοξίες (φωτογραφίες)


Νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Παρά τη ζέστη και τη δύσκολη ημέρα (Κυριακή), αρκετοί φιλόζωοι της Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Galaxy για να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοζωικού Ομίλου.
Ενός Ομίλου που έχει προσφέρει πολλά, κυρίως, στο θέμα των αδέσποτων σκύλων, ενώ τα μέλη του δίνουν «μάχη οικονομική», αλλά και με τους γείτονές τους, προκειμένου να φροντίσουν τους τετράποδους φίλους που κάποιοι ασυνείδητοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν στο δρόμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκλογές είχαν γίνει μόλις στις αρχές Απριλίου, αλλά οι διαφωνίες και οι προσωπικές φιλοδοξίες (όπως ειπώθηκε στην αίθουσα) μελών του απερχόμενου Δ.Σ. «τίναξαν» το Φιλοζωικό στον αέρα.
Οι παρευρισκόμενοι προχθές είχαν την ευκαιρία να εκλέξουν το νέο Δ.Σ., το οποίο στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και το προεδρείο, ενώ ακούστηκε πολλές φορές ότι «τα ζώα ενώνουν αυτή την αίθουσα» και οι προσωπικές διαφορές πρέπει να μένουν εκτός Ομίλου, αφού ο ΦΟΚ είναι η μόνη τους ελπίδα.
 
Ποιοι εκλέγονται 
Συνολικά οι υποψήφιοι ήταν 17, ενώ το κάθε μέλος είχε δικαίωμα να βάλει μέχρι 9 σταυρούς. Τελικά, εκλεχτήκαν 15, που είναι οι εξής (αλφαβητικά):
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΝΤΗ ΕΥΑ
ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΕΝΤΝΙΕ ΛΙΝΑ
ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΕΑ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΛΟΓΚΒΙΝΕΝΚΟ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΕΚΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΛΛΗ
ΠΕΖΩΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΕΤΣΟΥΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΓΩ

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση