Υπό δρακόντεια μέτρα και αποδοκιμασίες οι μεταγωγές των δύο 18χρονων (φωτογραφίες και βίντεο)

Υπό δρακόντεια μέτρα και αποδοκιμασίες οι μεταγωγές των δύο 18χρονων (φωτογραφίες και βίντεο)

Νέα ενήμερωση 15:30 μ.μ.
Τελείωσαν οι απολογίες των δύο 18χρονών και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Κατά την αποχώρησή τους που έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο, άλλωστε οι συγγενείς του Σγούρου είχαν αποχωρήσει.



Νέα ενήμερωση 13:10 μ.μ.

 

Με  “κινηματογραφικό”  τρόπο και χωρίς να το καταλάβει το συγκεντρωμένο πλήθος των συγγενών του θύματος, έγινε και η δεύτερη προσαγωγή πριν λίγα λεπτά  στα δικαστήρια της Καλαμάτας , του 18χρονου κατηγορούμενου από τον Κάμπο.

 

Ο 18χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί μετανιωμένος στον ανακριτή και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος καθώς δεν πυροβόλησε αυτός τα δυο θύματα.

 



11:30 π.μ.
Αρκετός κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από το Δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτα όπου πριν λίγη ώρα μεταφέρθηκε για την απολογία του ο πρώτος από τους δυο 18χρονους κατηγορούμενους για την διπλή δολοφονία στη Μάνη . Έξω από το χώρο βρίσκεται συγκεντρωμένο πλήθος συγγενών του Κ. Σγούρου, θύματος της δολοφονίας και υπάρχει μεγάλη ένταση καθώς και αρκετές απειλές προς τους κατογηρουμένους . Η προσαγωγή του πρώτου κατηγορούμενου έγινε από την είσοδο της οδού Αριστομένους ενώ οι συγγενείς περίμεναν στην οδό Ψαρών. Μετά από αυτή την εξέλιξη έχουν συγκεντρωθεί και στις δυο εισόδους των δικαστηρίων της Καλαμάτας.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία του κατηγορουμένου που φέρεται να πυροβόλησε τα δυο θύματα ενώ στη συνέχεια την πόρτα του ανακριτή θα περάσει και ο δεύτερος κατηγορούμενος.
 Όπως αναμενόταν τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ενώ για ακόμα μια μέρα στην Καλαμάτα βρίσκεται πλήθος Αθηναϊκών καναλιών και ΜΜΕ για να καλύψουν το γεγονός που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.