Όταν ο ζωγράφος επικοινωνεί την πρόθεση του φωτογράφου


Να ερμηνεύσει δημιουργικά τα έργα νέων φωτογράφων από το Καλλιτεχνικό Στέκι καλείται ο ζωγράφος Απόστολος Θωμόπουλος στο Cafe – Bar «Κούνιες» (Αμφείας 22, Ιστορικό Κέντρο, τηλ.. 2721 402429), έως τα τέλη Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει για την έκθεση η μουσειολόγος Νατάσα Γλαράκη: «Η πρόκληση αυτονόητη, δεδομένης της πληθώρας δημιουργικών τάσεων και ματιών των δεκαοχτώ φωτογραφιών. Η ισορροπία δύσκολη, προκειμένου να αναδειχθεί η βαθύτερη πρόθεση κάθε φωτογράφου μέσα από την αντιστοιχία του με τα ζωγραφικά έργα. Η φορά τόσο κάθετη, σύνδεση ζωγραφικής με φωτογραφία, όσο και οριζόντια, σύνδεση των ζωγραφικών έργων μεταξύ τους.
Η ποικιλία στην τεχνοτροπία του καλλιτέχνη εντυπωσιάζει και ερμηνεύεται ως προσαρμοστικότητα στο ιδιαίτερο ύφος κάθε φωτογράφου. Όμως, πώς είναι δυνατόν η ρεαλιστική απόδοση ενός ερημικού παραθαλάσσιου καφενείου να συνυπάρχει αρμονικά με το αφηρημένο αποτύπωμα των ποτηριών μίας ασύνδετης παρέας και την ποιητική στρωματογραφική απόδοση της υπευθυνότητας; 
Ο Απόστολος Θωμόπουλος εκπλήσσει ευχάριστα με τα δεκαοχτώ μικρογραφικά έργα του και ανανεώνει τη σχέση του με το χρόνο, παρελθόν και μέλλον».