ΚΚΕ: Κάλεσμα συμπόρευσης σε όποιον δε συμβιβάζεται με την ηττοπάθεια


Κάλεσμα συμπόρευσης σε κάθε προβληματιζόμενο νέο, εργαζόμενο, συνταξιούχο, σε όποιον και όποια δε συμβιβάζονται με τη μιζέρια και την ηττοπάθεια, απευθύνει το ΚΚΕ. Και συμπληρώνει στο κάλεσμά του: «Δυνατό ΚΚΕ, για να ανοίξουμε το δρόμο για τη μοναδική λύση υπέρ του λαού, τη μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για τη λαϊκή ευημερία, με την εργατική τάξη, το λαό στο τιμόνι της εξουσίας, τη σοσιαλιστική προοπτική. Ο λαός έχει ανάγκη μια δική του διακυβέρνηση, την κυβέρνηση της εργατικής – λαϊκής εξουσίας, και σ‘ αυτήν το ΚΚΕ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να γίνουν πραγματικότητα ιδανικά και αξίες του λαού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Δυνατό ΚΚΕ, για να αναγεννηθεί το εργατικό – λαϊκό κίνημα, να συγκροτηθεί και να δυναμώσει η κοινωνική λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό. Παλεύει για να απομονωθεί και να ηττηθεί η φασιστική ιδεολογία και δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής».
Στο μεταξύ, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.