Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΚΚΕ για τη Μεσσηνία


«Μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δε θα είναι παρά μια ακόμη αστική κυβέρνηση»
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας παρουσίασε τους υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, ενώ παράλληλα τα μέλη της ΤΕ Μεσσηνίας μίλησαν για τη σημασία που έχουν οι ψήφοι στο ΚΚΕ.
Στην αρχή μίλησε το μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Οικονομάκος, ο οποίος κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να στηρίξουν και να δυναμώσουν το ΚΚΕ, αφού η όποια κυβέρνηση προκύψει θα συνεχίσει το μάτωμα του λαού. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «είναι σημαντική η ισχυρή εκπροσώπηση του κόμματος στη Βουλή».
Εν συνεχεία, ο κ. Οικονομάκος παρουσίασε τους υποψηφίους, που είναι οι εξής: Διασάκος Νικόλαος, Ζαφείρη Αγγελική, Καντζιλιέρη Χριστίνα, Κατσάς  Αντώνης, Κουκούμης Σαράντος, Κουφαλάκος Παναγιώτης και Χρηστέα Στέλλα.
Κλείνοντας το λόγο πήρε ο Νίκος Κουτούμανος, γραμματέας της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, που μίλησε για την περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει την Ελλάδα και προσπάθησε να μεταπείσει όσους έχουν αποφασίσει να τον ψηφίσουν, αφού κατά τη γνώμη του «μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δε θα είναι παρά μια ακόμη αστική κυβέρνηση, που θα συνεχίσει την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου – Ε.Ε.».
Ακόμα, αναφέρθηκε στη μεταφορά ψηφοφόρων του ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μειώσει τα ποσοστά του πρώτου από το 8,5% στο 4,5%, κάτι που διευκολύνει τις κυβερνήσεις να περνούν μέτρα, αφού η φωνή του κόμματος στη Βουλή έχει αποδυναμωθεί.
Τέλος, να σημειωθεί ότι απόψε στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκο Σοφιανό, στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση