Καλαμάτα 80, Mε μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι ο αποκριάτικος χορός του τμήματος μπάσκετ (φωτογραφίες)


Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αρχόντισσα» η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ της Καλαμάτα 80, στοιχείο το οποίο προκύπτει κυρίως μέσω της μεγάλης συμμετοχής φίλων, γονέων και αθλητών του Καλαματιανού Σωματείου.
Η εκδήλωση έκρυβε μια σειρά δράσεων από την πλευρά της διοικούσας επιτροπής, κυρίως τις απονομές σε πρόσωπα τα οποία έχουν βοηθήσει είτε το Σύλλογο, είτε τον αθλητισμό και το Καλαματιανό μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου, Νίκος Μπασακίδης, από τον πρόεδρο της Καλαμάτα 80 Απόστολο Τσόπελα και παλαίμαχες αθλήτριες της ομάδας – συγκεκριμένα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση οι Έφη Σκοκέα, Μαρία Λιναρδάκη και η σύζυγος του κ. Κωνσταντινέα, Μαρίζα Σιόγα – που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο, σε δύσκολα χρόνια και εποχές.
Στο επίκεντρο της βραδιάς βρέθηκαν αθλήτριες της  γυναικείας ομάδας του σήμερα, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, καθώς επίσης και αθλητές της ανδρικής ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της Α΄ Τοπικής κατηγορίας και επιδιώκει την επιστροφή στα εθνικά… μονοπάτια.
Ανάμεσα σε άλλους το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, όπως ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καράγιαννης, οι διαιτητές Κυριάκος Ταβουλαρέας και Γιάννης Κυριακόπουλος, εκπρόσωποι άλλων μπασκετικών σωματείων και πάνω απ’ όλα πολλά μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομής.
 
 Ν. Μπ.