Τα μπλόκα των αγροτών έφεραν και παρατάσεις ολοκλήρωσης έργων


Παράταση και στην ολοκλήρωση έργων φέρνουν τα μπλόκα των αγροτών. Συγκεκριμένα, για το έργο «Βελτίωση δρόμου και ανάπλαση Αγ. Γεωργίου – Δωρίου» εγκρίθηκε παράταση έως τις 31 Μαρτίου 2016. Το έργο είναι προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και εκτελείται από την κοινοπραξία «Τζικάκης Ευστάθιος – Αθανάσιος Κορδάς & ΣΙΑ Ε.Ε.».
Στην αιτιολόγηση για να εγκριθεί η παράταση στο έργο, επισημαίνεται ότι για την ολοκλήρωσή του απαιτείται η τοποθέτηση 51 στύλων φωτισμού, αλλά η προμήθεια και
μεταφορά των ιστών ηλεκτροφωτισμού καθυστέρησε λόγω των capital controls και του κλεισίματος των δρόμων από τους αγρότες.
Παράταση εγκρίθηκε έως τέλος Μαρτίου και για το έργο «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης δρόμου Αγ. Σώστη Δήμου Οιχαλίας έως διασταύρωση με 7η επαρχιακή οδό». Το έργο είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και εκτελείται από τον εργολάβο Ιωάννη Αργυράκη.
Β.Β.