Άκαρπες ήταν και χθες οι έρευνες των διασωστών στην περιοχή της Άνω Μεσσηνίας για τον εντοπισμό του 86χρονου από τα Αρφαρά που αγνοείται από το Σάββατο.
Οι έρευνες συνεχίσθηκαν όλη την ημέρα χθες, αλλά παρά τις προσπάθειες τόσων ατόμων, δεν εντοπίσθηκε κάποιο ίχνος του 86χρονου.
Στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Αθήνα με εκπαιδευμένους σκύλους, θηροφύλακες, μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων Μεσσηνίας και Αρκαδίας και εθελοντές.
Ο 86χρονος έφυγε περίπου στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου με το αγροτικό του αυτοκίνητο από σπίτι της κόρης του στο Πελεκητό Αρφαρών. Προορισμός του ήταν η περιοχή «Βρατέικα» στο Σταματινού. Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έδωσε σημεία ζωής.
Ο υπεύθυνος θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας Χρήστος Μωραγιάννης, τυχαία εντόπισε την Κυριακή το αυτοκίνητο του 86χρονου σε ένα αδιέξοδο σημείο στο βουνό και ειδοποίησε τους συγγενείς του.
Β.Β.