Πανέτοιμοι είναι οι σεφ της Ελληνικής Ομάδας Γαστρονομίας της Λέσχης Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος, που έχει έδρα στην Καλαμάτα, προκειμένου να ταξιδέψουν στο Bolu της βόρειας Τουρκίας και να λάβουν μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας από τις 8 έως τις 10 Απρίλη.
Μέλη της ομάδας δύο Καλαματιανοί σεφ, ο Χρήστος Ζέρβας και ο Παρασκευάς Τζινέλης.
Η ελληνική ομάδα θα παρουσιάσει συνταγές από την Καλαμάτα, τη Ζάκυνθο και άλλες περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, οι σεφ που συμμετέχουν στην ελληνική ομάδα είναι οι Πάρις Αξιώτης, Χρήστος Ζέρβας και Παρασκευάς Τζινέλης. Χορηγός της ελληνικής ομάδας είναι το Ionian Channel, ενώ στην αποστολή θα συμμετέχει και το συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής του ίδιου καναλιού «Στα μονοπάτια των γεύσεων», το οποίο θα επισκεφθεί και την Κωνσταντινούπολη για την παρουσίαση μικρασιάτικων γεύσεων.
Α.Π.