Μιχαλολιάκος από την Καλαμάτα: «Η Χρυσή Αυγή θα έρθει στην εξουσία πιο σύντομα απ’ όσο χρειάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μιχαλολιάκος από την Καλαμάτα: «Η Χρυσή Αυγή θα έρθει στην εξουσία πιο σύντομα απ’ όσο χρειάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Μύδρους» εναντίον Σαμαρά από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο γενικός γραμματέας του λαϊκού συνδέσμου της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγο πριν την ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία του, στο μνημείο της Εθνικής Αντίσταση στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου της Καλαμάτας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στην «πατρώα» γη της Μεσσηνίας, που τιμά σταθερά τη Χρυσή Αυγή και εκλέγει βουλευτή τον Δημήτρη Κουκούτση. 

Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να κατατροπώσει  τα μνημονιακά κόμματα και να αντισταθεί στο ξεπούλημα της χώρας. Πρόσθεσε δε, ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που κυβερνιέται από κουμουνιστές και μπολσεβίκους, οι οποίοι βγήκαν από το «χρονοντούλαπο» της ιστορίας.  

Με βάση και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δίνουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής στο 8% ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα σταθερά από το 2012 και επισήμανε με έμφαση… ότι θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο για να πάρει την εξουσία απ’ ότι χρειάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν για χρόνια στο 3 -4%!

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα με το προκλητικό πανό που αναρτήθηκε στα γήπεδα της Γαλλίας από Αλβανούς, ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ίδια πρόκληση σημειώθηκε και κατά την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στην Αλβανία, αλλά η αντίδραση του ελληνικού κράτους ήταν ανύπαρκτη εως θλιβερή καθώς όπως είπε ο κ. Κοτζιάς είναι ένας σταλινικός μπολσεβίκος «θαυμαστής» του Χότζα.

«Τσαμουριά» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει, υπενθυμίζοντας ότι αυτή την ελληνική περιοχή την ελευθέρωσε ο Ναπολέων Ζέρβας.

Όσον αφορά την χρήση της Αγίας Σοφιάς ως τζαμί τις ημέρες του Ραμαζανιού, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ που αντιμετωπίζουν μια ελληνική εκκλησία ως μνημείο Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, και πρόσθεσε ότι κανονικά το ελληνικό κράτος έπρεπε να είχε ανακαλέσει τον πρέσβη του από την Άγκυρα.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τα δυο νέα κόμμα στο χώρο της δεξιάς, αυτό των Μπαλτάκου – Καρατζαφέρη και Κρανιδιώτη, απάντησε ότι είναι όλα καλοδεχούμενα και ίσως στο μέλλον να χρειαστεί να συνεργαστούν με τη Χρυσή Αυγή για το σχηματισμό κυβέρνησης…

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι πρόκειται για μια άθλια τερατώδη δικογραφία που δημιούργησε ένα πολιτικό «τέρας» που το μόνο που κατάφερε ήταν να διαλύσει τη χώρα και να φέρει το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία… αναφερόμενος προφανώς στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά…
 
Στην ομιλία του που ακολούθησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε «μύδρους» εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι αυτός τους έκλεισε στη φυλακή με μια σκευωρία που έστησε και η οποία κατέπεσε…

Επίσης επιτέθηκε και στην αντιφασιστική συγκέντρωση με βαριές εκφράσεις, λέγοντας ότι «οι σταλινικοί δολοφόνοι επέστρεψαν στο τόπο του εγκλήματος… στη πλατεία που έγδαραν και κρέμασαν 17 επιφανείς Μεσσήνιους το  Σεπτέμβριο του 1944 λίγο πριν συνεχίσουν με τη σφαγή στο Μελιγαλά…

Ας το καταλάβουν οι αναρχικοί και οι μπολσεβίκοι, ότι αυτή η γη δε τους ανήκει» .

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
 
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο του «Θάρρους» της Τρίτης