Νέα σελίδα στη Μαύρη Θύελλα άνοιξε σήμερα ο Σταύρος Παπαδόπουλος (φωτογραφίες & βίντεο)

Νέα σελίδα στη Μαύρη Θύελλα άνοιξε σήμερα ο Σταύρος Παπαδόπουλος (φωτογραφίες & βίντεο)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλων προσδοκιών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Παπαδόπουλου, στο πλαίσιο της οποίας ο γνωστός Μεσσήνιος επιχειρηματίας ανακοίνωσε επισήμως την απόφασή του να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Καλαμάτας, με απώτερο στόχο να την επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, παλαίμαχοι της Μαύρης Θύελλας, παλιοί παράγοντες, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Λεωνίδας Οικονομίδης κ.α.


Τον κ. Παπαδόπουλου καλωσόρισε στην έδρα του ΜΓΣ, που φέρει μάλιστα τιμής ένεκεν το όνομά του, ο πρόεδρος του «πράσινου» ιστορικού συλλόγου, Τάκης Στασινόπουλος. Ο Δημήτρης Τσάκωνας, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει γενικός αρχηγός στο νέο εγχείρημα ανέγνωσε μήνυμα του απερχόμενου προέδρου, Γιώργου Ράλλη, ενώ απάντησε στη συνέχεια σε διάφορες ερωτήσεις, όπως το γηπεδικό και οι επαφές με Μεσσήνιους επιχειρηματίες που έδειξαν θετική διάθεση να βοηθήσουν. Επιπλέον ο κ. Τσάκωνας απηύθυνε γενικό κάλεσμα συσπείρωσης γύρω από την Καλαμάτα, που όπως είπε ανήκει σε όλους! Ο επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Λυκούργος Γαϊτανάρος έκανε λόγο για ιστορική ημέρα και κάλεσε κι αυτός να βοηθήσει ο καθένας με τις δυνάμεις του.
 
Παπαδόπουλος: «Σας θέλω δίπλα μου»
Ολόκληρη η δήλωση του Σταύρου Παπαδόπουλου έχει αναλυτικά ως εξής:
Αγαπητοί φίλαθλοι της Καλαμάτας,
Είμαι και πάλι κοντά σας μετά από 15 χρόνια και αφού η ομάδα μας έφτασε στο τοπικό πρωτάθλημα.
Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνει και πάλι, με την ελπίδα ότι όλοι θα έρθετε δίπλα μου για τον κοινό στόχο να ξανακάνουμε τη Μαύρη Θύελλα δυνατή, να την υπολογίζουν και να την σέβονται όλοι.
Η προηγούμενη διοίκηση του Γεωργίου Ράλλη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε για το καλύτερο, κήρυξε εκλογές. Από τη νέα Γενική Συνέλευση πιστεύω ότι με την ψήφο τους τα μέλη θα τιμήσουν εμένα και τους συνεργάτες μου για μια νέα αρχή.
Θα σας ανακοινώσουμε τον προπονητή, τους παίκτες και τα μέλη της διοίκησης, που με επικεφαλής εμένα θα αναλάβει τη μεγάλη προσπάθεια να ξαναχτίσει και πάλι από την αρχή την καινούρια Μαύρη Θύελλα με στόχο σε 2 με 3 χρόνια να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Θέλω τη στήριξη όλων σας σ’ αυτή τη νέα αρχή. Όλους ανεξάρτητα από τις συλλογικές σας συμπάθειες, σας θέλω δίπλα μου στην κοινή προσπάθεια.
Η ομάδα της πόλης μας θα ξαναγίνει δυνατή και πανίσχυρη στην έδρα της, που θα είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού, από το οποίο ξεκίνησε με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο, το 1973 και έγινε θρύλος σε όλη την Ελλάδα σαν Μαύρη Θύελλα του Νότου.
Σας ευχαριστώ όλους καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας κάνω και πάλι υπερήφανους για την ομάδα μας».
Χ.Ε.