Εκλέχθηκε το πρώτο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο στον Καλαμάτα Βόλεϊ


Οι παρθενικές αρχαιρεσίες του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτα Βόλεϊ πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στα γραφεία του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Με 29 ιδρυτικά μέλη να προσέρχονται στην κάλπη, εκλέγοντας το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, το νέο σωματείο επιχειρεί να δώσει νέο όραμα στο άθλημα, με τους υπεύθυνους να είναι έτοιμοι να δώσουν το ακριβέστερο «στίγμα», μέσα από συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα ή αύριο.
Οι υποψήφιοι ήταν επτά, όσες και οι εκλόγιμες θέσεις, δείγμα της σύμπλευσης που υπάρχει από το ξεκίνημα στον ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ, που αναζήτησε και πήρε άλλωστε και τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και συνεργασία με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης.
Απομένει να ανακοινωθούν η σειρά εκλογής και οι ψήφοι των μελών του ΔΣ που είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Σωτήρης Δεδούσης, Χρήστος Δροσινός, Χρήστος Ζερίτης, Κώστας Κουτράκης, Γιάννης Πάζιος και Βασίλης Πράττης, ενώ την εξελεγκτική επιτροπή συγκροτούν οι Παναγιώτης Παπαδέας, Κώστας Πράττης και Γιώργος Φωτόπουλος.
Τα ιδρυτικά μέλη του ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ είναι οι:
Γιάννης Μπουσούνης, Χρήστος Δροσινός, Γιώργος Φωτόπουλος, Παναγιώτης Δημόπουλος, Βασίλης Τσικάλογλου, Παναγιώτης Παπαδέας, Γιάννης Πατρινός, Κώστας Λυμπερόπουλος, Παναγιώτης Παπαμικρούλης, Παναγιώτα Σουρή, Χρήστος Ζερίτης, Χαράλαμπος Βακαλόπουλος, Λεωνίδας Σουρής, Σωτήρης Δεδούσης, Χαράλαμπος Καρακύκλας, Δημήτρης Μητρόπουλος, Δημοσθένης Λαμπρινόπουλος, Κλημεντία Μπουσούνη, Ηλίας Κλημεντίδης, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιάννης Πάζιος, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Κώστας Κουτράκης, Χρήστος Κουτράκης, Κώστας Πράττης, Βασίλης Πράττης, Βίκυ Καραμπάτσου, Πέτρος Αθανασόπουλος.
Χ.Ε.