Θρήνος στη Χώρα από το θάνατο δύο νέων ανθρώπων


Μαζί στη ζωή μαζί και στο… μεγάλο ταξίδι- Σήμερα η εξόδιος ακολουθία
Δύσκολο και καταθλιπτικό το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου για τη Μεσσηνία. Τα Σάββατο είχαμε το θανατηφόρο συμβάν στο Πολυλίμνιο, ενώ τη Δευτέρα δύο νέοι από τη Χώρα άφησαν την τελευταία τους πνοή στην περιοχή της Γιάλοβας, έπειτα από τροχαίο.
Οι Θανάσης Κυριακόπουλος και Αντώνης Ζαγκλής, αχώριστοι φίλοι, επέστρεφαν στη Χώρα από το Διβάρι, όταν -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- η μοτοσυκλέτα τους προσέκρουσε σε προπορευόμενο ΙΧ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο του 24χρονου Θανάση. Ο 30χρονος Αντώνης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Το νέο, όπως είναι φυσικό, βύθισε την πόλη στο πένθος. Συγγενείς και φίλοι, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό των δύο νέων. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, τα αδέλφια και οι συγγενείς των δύο νεκρών, οι οποίοι καλούνται να συμβιβαστούν και να πορευτούν στη ζωή τους εφεξής με το θάνατο δύο αγαπημένων τους προσώπων.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος και ο 24χρονος μεταφέρθηκαν στην Κόρινθο, όπου και έγινε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ σήμερα στις 11.00 το πρωί θα γίνει η κηδεία τους, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Τέλος, όσον αφορά στο προανακριτικό έργο της Τροχαίας, ο οδηγός του οχήματος στο οποίο προσέκρουσε η μοτοσυκλέτα που επέβαιναν οι δύο άνδρες έχει ήδη δώσει την πρώτη κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

Του Αντώνη Πετρόγιαννη