Καλαμάτα Βόλεϊ: Πρώτος πρόεδρος ο Κώστας Κουτράκης


Ο Κώστας Κουτράκης που είχε αναλάβει επικεφαλής της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα συνεχίσει στην προεδρεία του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτα Βόλεϊ, πλέον με το χρίσμα του εκλεγμένου και με ιστορική αναφορά ως ο πρώτος πρόεδρος. Άμεσοι συμπαραστάτες του στο νέο σχήμα που φιλοδοξεί να αλλάξει τα πράγματα στο χώρο της πετοσφαίρισης θα είναι οι Γιάννης Μπουσούνης (αντιπρόεδρος), Χρήστος Ζερίτης (γραμματέας), Σωτήρης Δεδούσης (ταμίας), Χρήστος Δροσινός (γενικός έφορος), Γιάννης Πάζιος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων) και Βασίλης Πράττης (έφορος).
Το 7μελές ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα αμέσως μετά την εκλογή του, το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2016, ενώ στη διαδικασία συμμετείχαν ψηφίζοντας περίπου 30 ιδρυτικά μέλη.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, λειτουργεί μητρώο εγγραφής μελών, με την προτροπή: «Γίνε κι εσύ μέλος του συλλόγου και στήριξε την προσπάθεια των ομάδων μας και των ακαδημιών μας! Πληροφορίες στα τηλ. 697 8030105, 697 7740695 και μέσω μηνύματος στο group της ομάδας μας στο facebook (Kalamata Volley)». 
 
Σήμερα η συνέντευξη Τύπου
Τέλος, σήμερα οι εκπρόσωποι του νεοϊδρυθέντος Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτα Βόλεϊ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Στις 12.30 μετά το μεσημέρι στον χώρο των γηπέδων KBV Kalamata Beachvolley & beach bar στην Παραλία Καλαμάτας.