Ο Κώστας Κουτράκης που είχε αναλάβει επικεφαλής της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα συνεχίσει στην προεδρεία του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτα Βόλεϊ, πλέον με το χρίσμα του εκλεγμένου και με ιστορική αναφορά ως ο πρώτος πρόεδρος. Άμεσοι συμπαραστάτες του στο νέο σχήμα που φιλοδοξεί να αλλάξει τα πράγματα στο χώρο της πετοσφαίρισης θα είναι οι Γιάννης Μπουσούνης (αντιπρόεδρος), Χρήστος Ζερίτης (γραμματέας), Σωτήρης Δεδούσης (ταμίας), Χρήστος Δροσινός (γενικός έφορος), Γιάννης Πάζιος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων) και Βασίλης Πράττης (έφορος).
Το 7μελές ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα αμέσως μετά την εκλογή του, το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2016, ενώ στη διαδικασία συμμετείχαν ψηφίζοντας περίπου 30 ιδρυτικά μέλη.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, λειτουργεί μητρώο εγγραφής μελών, με την προτροπή: «Γίνε κι εσύ μέλος του συλλόγου και στήριξε την προσπάθεια των ομάδων μας και των ακαδημιών μας! Πληροφορίες στα τηλ. 697 8030105, 697 7740695 και μέσω μηνύματος στο group της ομάδας μας στο facebook (Kalamata Volley)».
Σήμερα η συνέντευξη Τύπου
Τέλος, σήμερα οι εκπρόσωποι του νεοϊδρυθέντος Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτα Βόλεϊ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Στις 12.30 μετά το μεσημέρι στον χώρο των γηπέδων KBV Kalamata Beachvolley & beach bar στην Παραλία Καλαμάτας.
Καλαμάτα Βόλεϊ: Πρώτος πρόεδρος ο Κώστας Κουτράκης
Δείτε επίσης.
«Αν αυτοί που μιλάνε άσχημα για εμένα γνώριζαν τι γνώμη έχω γι’ αυτούς, θα μιλούσαν πολύ χειρότερα»
Πριν 94 χρόνια
Λιμάνι Καλαμάτας: Δεν τα χωράει όλα!
Στα 5,14 εκατ. ευρώ το έργο για τη διάβρωση της ακτογραμμής του Πεταλιδίου
Τέλος τα σκαψίματα, οι βαθιές τομές και τα εργοτάξια για τις αποκαταστάσεις στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων
Α. Σ. Τζούντο Καλαμάτας: Με 13 μετάλλια και 7η θέση στη συλλογική κατάταξη επέστρεψε από το Διεθνές Κύπελλο Ηλιούπολης
Ο καιρός αύριο Σάββατο στην Καλαμάτα
Αναστάτωση για τις εκδρομές σε σχολεία και γονείς της Μεσσηνίας
Τοπικά 30.10.2026, 19:00
LEADER Μεσσηνίας: Έρχεται η πρόσκληση για ιδιωτικές επενδύσεις
Τοπικά 30.10.2026, 18:00
Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός δημοτικής οδοποιίας 561.935,84 ευρώ
Φόρτωση…










