Κοινός βηματισμός μεταξύ Νίκα – Λαμπρόπουλου


Δηλώσεις του Δημάρχου για τις διαπιστώσεις του πρώην βουλευτή
 
 Με τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλου, συντάχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαμπρόπουλος με προχθεσινή του ανακοίνωση διαπίστωνε ανυπαρξία έργων από πλευράς της σημερινής κυβέρνησης, στη Μεσσηνία, ενώ, παράλληλα, έκανε λόγο για έλλειμμα αντιπολίτευσης σε επίπεδο Μεσσηνίας από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, «δείχνοντας» το μοναδικό βουλευτή του κόμματος στο Νομό, τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, .
Ειδικότερα, πλήρη ταύτιση απόψεων μεταξύ Νίκα – Λαμπρόπουλου δείχνουν οι χθεσινές δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας σε σχέση με τα έργα στο νομό Μεσσηνίας και με το ζήτημα ύπαρξης ικανής αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.
 Ο κ. Νίκας ερωτώμενος για το συγκεκριμένο ζήτημα σημείωσε ότι δεν έχει διαβάσει αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Λαμπρόπουλου, καθώς έλλειπε τις προηγούμενες ημέρες από την Καλαμάτα (σ.σ. βρισκόταν για προσωπικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη), ωστόσο προσέθεσε ότι πάντοτε όσα λέει ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας είναι βάσιμα και τεκμηριωμένα.
«Έχω την εντύπωση” σημείωσε, ειδικότερα, ο κ. Νίκας “ότι ο κ. Λαμπρόπουλος πάντα είναι προσεκτικός και πάντοτε είναι ακριβής σε αυτά τα οποία λέει και τα τεκμηριώνει. Ο κ. Λαμπρόπουλος δεν λέει πράγματα στον αέρα».
Α.Π.