Πρώτο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας σήμερα για την Καλαμάτα


Τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας της Καλαμάτας, θα γίνουν σήμερα, καθώς έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό ματς στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος» κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας Έλβιο Μάνα, Τάσος Χατζηαγγελής θα δουν το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους έπειτα από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Αναμένεται δε να προφυλαχθούν οι  Νίκος Λιόλιος, Άγγελος Σαραντόπουλος (είχαν μικροτραυματισμούς).
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Λάκης Σπάλλας (παλιό σέντερ φορ της Μαύρης Θύελλας) θα μπορέσει και αυτός να προβάρει διάφορα σχήματα προς εξαγωγή  συμπερασμάτων.
Το φιλικό (παρά τη ζέστη) αναμένεται να παρακολουθήσουν  αρκετοί φίλαθλοι.
 
 
Συνάντηση διοίκησης με οργανωμένους φιλάθλους

 
Εξάλλου ο Π.Σ ¨Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ¨ καλεί όλους τους οργανωμένους φιλάθλους να βρίσκονται σήμερα στις  20.30 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού Γ.Σ
¨ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ¨ ώστε να υπάρξει μια πρώτη γνωριμία με τα αρμόδια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  και να συζητηθούν θέματα και προτάσεις για τη νέα σαιζόν, με στόχο πάντα τη βοήθεια της Μαύρης Θύελλας για επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.