Κάθε χρόνο χάνει… 6.000 σεντόνια το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου! «Το νοσοκομείο θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα – Αγκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας» λέει ο διοικητής του θεραπευτηρίου στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης, στέλνοντας μήνυμα σε κυκλώματα που κλέβουν νοσοκομειακά σεντόνια και κουβέρτες ότι θα μπει τάξη και θα προστατεύσει τα χρήματα των πολιτών!
Και ποιος δεν είχε νιώσει έκπληξη από την συγκεκριμένη είδηση που προ ημερών είχε δει το φως της δημοσιότητας
Σήμερα έρχεται στο φως η αποκάλυψη πως σεντόνια από το νοσοκομείο Ρίου «σκεπάζουν» τους πελάτες ξενοδοχείου της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας!
Έκπληκτος Πατρινός που είχε ακούσει για την κλοπή – μαμούθ στο Νοσοκομείο, έβγαλε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Καλαμάτα.
Πρόκειται προφανώς για κύκλωμα το οποίο έκλεβε τα σεντόνια από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας και τα πουλούσε… σε όλη την Ελλάδα! Με το κιλό!
Ο νέος διοικητής έχει δώσει εντολή κάθε ασθενής με την εισαγωγή του να υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε.
«Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές» σημειώνει ο κ. Πισιμίσης. Ηδη η διοίκηση αποφάσισε να αγοράζει τόπια ύφασμα καλής ποιότητας, καθώς εκτός από εκείνα που κάνουν φτερά από τα ντουλάπια και τα πλυντήρια, πολλά σκίζονται.
Μάλιστα, μια μοδίστρα θα ράβει τα σεντόνια (αντί 0,40 ευρώ το κομμάτι) στις τρεις ανενεργές ραπτομηχανές του νοσοκομείου!
patrastimes.gr
Σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας κλεμμένα σεντόνια του Νοσοκομείου Ρίου
Δείτε επίσης.
«Αν αυτοί που μιλάνε άσχημα για εμένα γνώριζαν τι γνώμη έχω γι’ αυτούς, θα μιλούσαν πολύ χειρότερα»
Καλαμάτα ’80: Μετά την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ, ώρα για Volley League και Πανιώνιο…
Α. Σ. Τζούντο Καλαμάτας: Με 13 μετάλλια και 7η θέση στη συλλογική κατάταξη επέστρεψε από το Διεθνές Κύπελλο Ηλιούπολης
ΣΔΥΜ: Εντυπωσιακή εμφάνιση για Δουλκερίδη και Κακαλίκα στο Παρανέστι Δράμας
Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός δημοτικής οδοποιίας 561.935,84 ευρώ
Παρέμβαση ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών για την εκτός σχεδίου δόμηση
319 νέες πιστοποιήσεις επαγγελματιών με την ολοκλήρωση 15 τμημάτων κατάρτισης
Τρίτη Ηλικία: Η συμφιλίωση με τη ζωή
Τοπικά 30.10.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Τοπικά 30.10.2026, 22:00
Λιμάνι Καλαμάτας: Δεν τα χωράει όλα!
Τοπικά 30.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Σάββατο στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.10.2026, 20:00
Αναστάτωση για τις εκδρομές σε σχολεία και γονείς της Μεσσηνίας
Τοπικά 30.10.2026, 19:00
LEADER Μεσσηνίας: Έρχεται η πρόσκληση για ιδιωτικές επενδύσεις
Φόρτωση…



