Καταρτίσθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των αιτούντων για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών μέσω κουπονιού ενίσχυσης (voucher) σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Φέτος, δε, υποβλήθηκαν 105.995 αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.
Ύστερα από την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), ενέκρινε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελούμενων οι οποίοι δικαιούνται να λάβουν voucher («αξία τοποθέτησης»), αλλά και των απορριφθέντων/θεισών ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2016 – 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), με εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Από την εφαρμογή λαμβάνονται οι κωδικοί γονέα και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του/της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών, καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (voucher). Οι γονείς θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Στη συνέχεια θα πρέπει να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ και να απευθυνθούν, μέχρι και την 1η-9-2016, σε οποιαδήποτε δομή της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους. Η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης με τον παιδικό σταθμό επιλογής της/του ωφελούμενης/νου περιλαμβάνει εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του.
Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
Δείτε επίσης.
Σύλληψη 54χρονου στην Καλαμάτα για διακίνηση κάνναβης με… τεφτέρι
«Αν αυτοί που μιλάνε άσχημα για εμένα γνώριζαν τι γνώμη έχω γι’ αυτούς, θα μιλούσαν πολύ χειρότερα»
Πριν 94 χρόνια
Λιμάνι Καλαμάτας: Δεν τα χωράει όλα!
Καλαμάτα ’80: Μετά την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ, ώρα για Volley League και Πανιώνιο…
Στα 5,14 εκατ. ευρώ το έργο για τη διάβρωση της ακτογραμμής του Πεταλιδίου
Τέλος τα σκαψίματα, οι βαθιές τομές και τα εργοτάξια για τις αποκαταστάσεις στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων
Α. Σ. Τζούντο Καλαμάτας: Με 13 μετάλλια και 7η θέση στη συλλογική κατάταξη επέστρεψε από το Διεθνές Κύπελλο Ηλιούπολης
Τοπικά 30.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Σάββατο στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.10.2026, 20:00
Αναστάτωση για τις εκδρομές σε σχολεία και γονείς της Μεσσηνίας
Τοπικά 30.10.2026, 19:00
LEADER Μεσσηνίας: Έρχεται η πρόσκληση για ιδιωτικές επενδύσεις
Τοπικά 30.10.2026, 18:00
Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός δημοτικής οδοποιίας 561.935,84 ευρώ
Φόρτωση…










